Лайм

Топ-5 модних помилок, які жінкам не варто допускати весною 2023 року

Весняна пора – найкращий час для стильних експериментів

Тренди змінюються із сезону сезон, проте залишаються загальні рекомендації, які з плином часу не старіють. Про які саме модні поради йдеться та чому варто про них дізнатися - розповімо далі.

Фото: pinterest

Важкий та об’ємний одяг не варто носити весною, адже ця пора – ідеальний час для чогось яскравого та легкого. Краще уникати тканин, які будуть викликати дискомфорт та в цілому обтяжувати образ.

Чорний колір вважається одним із класичних, однак це зовсім не означає, що потрібно носити лише його. Цей відтінок, дуже ймовірно, буде надто темним та важким для весни. Натомість спробуйте додати до свого гардеробу більш світлі та пастельні тони – тренди 2023-го.

Читайте також: В моді не тільки широкі штани: Христина Горняк показала трендовий фасон джинсів.

За можливості старайтесь не носити речі, які вийшли з моди ще кілька сезонів тому. Віддавайте перевагу сучасним тенденціям, які найкраще підкреслять вашу фігуру та стиль в цілому.

Надмірна кількість аксесуарів – не дуже вдала ідея. Так, з їх допомогою можна влучно розбавити вбрання, зробити його більш витонченим, однак тут важливо не перестаратися. Оберіть для себе кілька ключових деталей, які гармонійно поєднаються з іншими складовими всього аутфіту.

Фото: pinterest

Одяг, який не сидить належним чином, - ще одна поширена помилка. Часто у гонитві за модою та красою ми обираємо речі, які здаються нам актуальними. Проте з боку можуть виглядати неохайно. Переконайтеся, що одяг добре сидить на вас та підходить вашому типу фігури.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесьна канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей