Лайм

В моді не тільки широкі штани: Христина Горняк показала трендовий фасон джинсів

Поекспериментуйте з образами цієї весни

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів. І якщо ви вже приглянули на сезон штани довжиною до щиколотки, широкі джинси з розрізами на стегнах, а також шкіряні легінси, зверніть увагу на джинси кльош. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх поєднує нотаріус та блогер, а також екс-дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк.

Як і багато українських інфлюенсерів, вона стежить за модою і має свій власний стиль. Христина Горняк часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних луках, так і образами зі зйомок та різноманітних заходів.

Фото: instagram.com/kristygor

Днями вона опублікувала серію фото в штанах з деніму, які зараз є трендом. Для фотопрогулянки Горняк обрала класичні блакитні джинси з оригінальною деталлю – кількома ґудзиками спереду та фігурною кокеткою. Незважаючи на те, що на піку популярності зараз знаходяться широкі штани, блогер надала перевагу джинсам кльош з невеликим розрізом на штанині знизу.

Фото: instagram.com/kristygor

Свій образ Христина доповнила укороченим жакетом чорного кольору з контрастними гудзиками, а також туфлями-човниками на високих підборах у тон до піджака.

Фото: instagram.com/kristygor

Завершували лук золоті сережки-кільця, сонцезахисні окуляри та брендова сумка синього кольору.

Фото: instagram.com/kristygor

Читайте також: Даша Квіткова показала, як виглядає наймодніший фасон штанів на весну-2023.

Зазначимо, що із джинсами цього фасону можна створити як повсякденний, так і спортивний образ. Одягайте штани з деніму, черевики або кросівки на масивній підошві, а також футболку і толстовку або худі. Доповніть лук невеликою сумкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Для повсякденного або навіть офісного луку придивіться білі джинси кльош. Носити такі штани можна з гольфами-водолазками та довгими пальтами або тренчами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Щоб урізноманітнити гардероб, підберіть джинси кльош зі стрілками спереду. Одягайте їх з кардиганом, кедами та невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Чому не росте розсада помідорів: топ-7 найпоширеніших причин.
  2. Чому досвідчені господині не люблять прати речі у швидкому режимі: це потрібно знати.
  3. Цей рецепт на Великдень став хітом: як приготувати вологу та солодку грузинську паску.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору