Лайм

Сода, лимонний сік та інші засоби, які зроблять нігті ідеально чистими після брудної роботи

Візьміть на замітку кілька лайфхаків

Часто трапляється так, що після роботи по дому чи на городі руки перестають бути чистими та доглянутими. Бруд та пил в'їдаються в шкіру та нігтьову пластину і іноді залишки буває важко відмити. Проте існують певні компоненти, які значно полегшують цю задачу. Про які саме складові йдеться - читайте далі.

Фото: pinterest

Як очистити нігті від бруду: способи

Використовуйте щіточку, яка спеціально призначена для чищення нігтів. Її потрібно намочити, нанести на неї мило, а потім потерти неї під нігті. Так видалити залишки бруду буде значно легше.

Використовуйте зубну щітку у разі, якщо у вас немає щіточки для нігтів. План дій аналогічний: нанесіть мийний засіб на зубну щітку та потріть нею нігті. Маленька щетина легко дістане до всіх потрібних забруднених місць.

Читайте також: Як швидко очистити п'яти перекисом водню: простий лайфхак.

Харчова сода – засіб, який допоможе очистити нігті від залишків бруду. Змішайте харчову соду з водою. У вас має вийти суміш, яка нагадуватиме пасту. Далі, знову ж таки, візьміть спеціальну чи зубну щітку і почистіть нігті.

Харчова сода - досить абразивний компонент для видалення бруду і плям, і в той же час досить щадна, тому не зіпсує ваші ручки.

Фото: pinterest

Лимонний сік – ще один можливий лайфхак, яким варто скористатися. Опустіть нігті в миску з лимонним соком на кілька хвилин. Кислотність лимонного соку за цей короткий час розчинить бруд і плями, і ваші нігті знову засяють чистотою.

Перекис водню – наступний метод. Змішайте перекис водню з водою і замочіть нігті у цьому засобі на кілька хвилин. Компонент допоможе не лише видалити плями, але й відбілить нігті.

Оцет також чудово впорається із очищенням нігтьової пластини від бруду. Замочіть нігті в ємності з оцтом на кілька хвилин. Кислотність оцту розчинить бруд і пил, тому вже за якусь мить ручки знову стануть чистими та доглянутими.

Апельсинова шкірка – заключний спосіб у нашому списку. Протріть нігті внутрішньою стороною апельсинової шкірки – це допоможе видалити плями та бруд з поверхні нігтьової пластини. Пояснюється це тим, що натуральні олії, які містяться в апельсиновій шкірці, зволожують та живлять нігті, усувають залишки пилу.

Фото: pinterest

Порада наостанок: не забувайте регулярно доглядати за нігтями – така проста маніпуляція запобіжить накопиченню бруду і підтримувати гігієну нігтів можна буде за лічені хвилини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець