Лайм

Що принесе знакам Зодіаку перше сонячне затемнення 2023 року: астропрогноз на 20 квітня

Гороскоп на початок коридору затемнень-2023

20 квітня відбудеться перше у 2023 році сонячне затемнення. Його називають гібридним, оскільки воно є "гібридом" повного і кільцеподібного затемнення: тінь Місяця, що відкидається на Землю, буде зміщуватися в міру обертання нашої планети.

Найкраще квітневе сонячне затемнення буде видно в Австралії, Індонезії, східній частині Індійського океану та західній – Тихого. Воно розпочнеться о 01:34 за всесвітнім координованим часом (UTC), коли в Україні буде 04:34 ранку, а пік припаде на 04:17 (UTC), або 07:17 за Києвом. Видання Elitedaily розповіло, який ефект затемнення 20 квітня матиме на представників різних знаків Зодіаку.

Фото: pixabay.com

Овен

Зустріч Сонця та Місяця 20 квітня відкриє Овнам шлях до нових захоплюючих перспектив. Час зайнятися тим, що у вас виходить найкраще: зосередитися на своїх останніх захопленнях і амбіціях. Присвятіть день виключно собі: зараз ви розвиваєтеся швидкими темпами, і цей процес потребує пильної уваги.

Телець

Протягом останнього місяця ви проводили багато часу на самоті, але в період затемнення все може змінитися, і ви опинитеся в центрі уваги. При цьому небесні світила заохочують вас до внутрішньої роботи над собою та відмови від сторонніх запитів.

Читайте також: Зіркові щасливчики: ТОП-3 знаки Зодіаку, чиї мрії здійсняться наприкінці квітня.

Близнюки

20 квітня у ваших дружніх та робочих стосунках розгорнеться потужна нова ініціація, яка підштовхне до нових починань та плідної співпраці. Ви — вроджений лідер у своїй спільноті, і це сонячне затемнення — запрошення взяти на себе кермо влади. Інші наслідують ваш приклад у будь-якому випадку. Це може означати початок нового перспективного проекту. Але не турбуйтеся занадто сильно, якщо ентузіазм згасне. Протягом року ви матимете достатньо часу, щоб конкретизувати ці ідеї.

Рак

Сонячне затемнення позначиться на Раках припливом натхнення, сплеском ідей, професійних проектів та починань. Ви шукатимете нові способи затвердити незалежність у своїй кар'єрі, і цей період сприяє активним діям. Незалежно від того, чи ви берете на себе більше обов'язків, чи висуваєте ідею для сольного проекту, ви будете готові підкорити світ.

Лев

Як вогненний знак, ви завжди прагнете нового. Але не кидайтеся у вир з головою. Затемнення 20 квітня - найкращий момент, щоб переглянути деякі з ваших переконань. Поки ваші погляди дозволяють вам поважати себе, ви ніколи не почуватиметеся невдоволеним.

Діва

Сонячне затемнення цього місяця відкриває Дівам новий розділ у їхньому духовному та фізичному житті. Ви знаходите глибоке задоволення від допомоги іншим, і 20 квітня для цього знайдеться привід. Просто пам'ятайте, скільки себе ви віддаєте іншим. Якщо ви не хочете зрештою завдати більше шкоди, ніж користі, не забувайте відпочивати.

Фото: pixabay.com

Терези

Терези будуть відчувати себе більш товариським, ніж будь-коли, особливо коли справа стосується їхнього особистого життя. Це можливість почати новий розділ у стосунках, або ж зав'язати нові. Не тягніть за собою старі безперспективні зв'язки, які викликають у вас болючі почуття. Зараз ви відкриті для нових зустрічей, і вони обіцяють бути корисними у всіх сенсах.

Читайте також: Психолог, вчитель, актор: які професії найкраще підходять різним знакам Зодіаку.

Скорпіон

Гібридне сонячне затемнення покладе на Скорпіонів нові обов'язки, але вони не обов'язково будуть тяжкими. Йдеться про турботу про себе. Цього місяця спрямуйте зусилля на свої улюблені ритуали та повсякденні справи. Це дасть вам заряд енергії, яку ви витратите з користю.

Стрілець

У квітні гібридне сонячне затемнення принесе швидкий розвиток вашим творчим заняттям, захопленням та хобі. Стрільцям не звикати кувати залізо поки гаряче, але зараз ідеальний час, щоб розслабитися. Присвятіть дозвілля приємним заняттям, які наповнюють вас позитивом.

Козеріг

Козерогам 20 квітня доведеться показати наполегливість і готовність до нових починань. Виклик може стосуватися вашої родини, родичів або місця проживання. Як кардинальний земний знак ви, можливо, не дуже звикли до такої поспішності. Однак зараз саме час бути моторним — іноді потрібна швидка реакція. Довіртеся своїй інтуїції.

Водолій

20 квітня в день сонячного затемнення вам запропонують взятися за справу, яка вимагатиме нових навичок та ідей. Ви завжди шукаєте нові знання, але це затемнення підштовхне вас до серйозної підготовки. Перспективи його мотивують та надихають, тому вивчіть питання з усіх боків.

Риби

20 квітня гібридне сонячне затемнення стане для Риб плідним у питаннях грошей, ресурсів, активів. Ви можете здійснити раптову покупку або навіть отримати прибавку до зарплати - у будь-якому випадку у вас буде мотивація і привід насолоджуватися плодами своєї праці. Не бійтеся виявляти ініціативу - іноді діяти без зайвої завбачливості корисно. Просто переконайтеся, що ви не пропалете дірку у своєму гаманці, якщо наважитеся витратити заощаджені кошти.

Фото: pixabay.com

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку найкраще заробляють, створюють гроші буквально з нічого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах