Лайм

Які весільні сукні зараз в моді: топ-5 фасонів, які показали на Bridal Fashion Week

Що пропонують дизайнери у новому весільному сезоні

Весілля - радісна та хвилююча подія в житті кожної людини, яка не обходиться без приємного клопоту. Дівчата продумують свій образ нареченої до дрібниць, починаючи від вибору весільного манікюру, до підбору сукні. Раніше ми зібрали розкішні ідеї дизайну нігтів для вашого весілля, а тепер покажемо, які весільні сукні в моді у 2023 році. Найкращі фасони та силуети були представлені знаменитими дизайнерами на Тижні весільної моди в Нью-Йорку (Bridal Fashion Week).

Kate Halfpenny

Британська дизайнерка Кейт Халфпенні цього весільного сезону робить акцент на ідеї балансу. Модельєрка представила колекцію, повну гладких суконь на підкладці у класичному стилі, які доповнені сміливими деталями, такими як оборки з органзи або шифонові аплікації з квіточками. Вони поєднуються з великими аксесуарами, включаючи сумки у стилі pom-pom та ефектну фату.

Фото: Kate Halfpenny

Mira Zwillinger

Дует ізраїльських дизайнерів мами Міри та дочки Ліхи Цвіллінгер пропонує у новому сезоні легкі, як пір'їнка, сукні, які демонструють унікальну багатошаровість тюлю та незвичайне мереживо. Квіткові мотиви ручної роботи розташовані на силуеті сукні, а тонкий тюль прикрашає руки.

Фото: Mira Zwillinger

Elie Saab

Нова колекція ліванського дизайнера Елі Сааба складається з весільних суконь з об'ємними бальними спідницями, які прикрашені райдужним бісером та пелюстками сакури.

Читайте також: Можете обирати сукню: три жіночі імені, володарки яких вийдуть заміж у 2023 році.

Фото: Elie Saab

Romona Keveza

Цього сезону американська дизайнерка Ромона Кевеза хоче, щоби наречені створили свій власний легендарний образ за допомогою її універсальної колекції знімних спідниць, рукавів та бантів, які можна комбінувати, створюючи понад 36 різних образів.

Фото: Romona Keveza

Rami Al Ali

Сирійський модельєр Рамі Аль Алі в новій колекції показав 12 різних весільних образів, кожен з яких має власний відтінок індивідуальної драми. Вирізи з пір'ям, фігурні сукні з накидками та моделі з силуетом "русалка" на одне плече - все це разом підкреслить індивідуальність нареченої. Французькі мережива, розкішний шовк, органза та божественний тюль - все це використовується для того, щоб задовольнити потреби сучасної нареченої, яка прагне справити враження.

Фото: Rami Al Ali

Раніше ми розповідали, який одяг виглядає дешевим і псує будь-який образ: носити його не варто.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати