Лайм

Племінниця принцеси Діани Амелія Спенсер зіграла весілля на вершині гори

Пара одружилася через три роки після заручин

30-річна Амелія Спенсер, племінниця покійної принцеси Діани та дочка її молодшого брата, Чарльза Спенсера, вийшла заміж. Її обранцем став 33-річний фінтес-тренер Грег Маллетт.

Як пише Page Six, розкішне весілля відбулося на вершині гори. Пара, яка разом вже 14 років, обмінялася клятвами вірності на фермі La Cotte неподалік Кейптауна, Південна Африка.

Фото: instagram.com/ameliaspencer15

Закохані не випадково обрали це місце для проведення весільної церемонії, адже тут пройшли їхні найщасливіші моменти.

"Вийти заміж тут так багато означає, - сказала Амелія, HELLO! - Ми тут разом ставали дорослими останні 14 років, всі наші з Грегом найщасливіші часи як пари були тут. Тепер це місце стало ще особливішим".

Фото: instagram.com/ameliaspencer15

На весіллі серед присутніх членів сім'ї були сестра-близнючка Амелії Еліза, сестра Кітті та брат Семюел. За даними Daily Mail, батько нареченої Чарльз Спенсер на церемонії не був присутній, причина невідома. Також не повідомляється, чи були на весіллі інші члени королівської родини.

Читайте також: Королівська родина пропустила хрестини дочки принца Гаррі та Меган Маркл, незважаючи на запрошення.

Амелія Спенсер та Грег Маллетт заручилися у липні 2020 року. Тренер з фітнесу та харчування оголосив в Instagram, що попросив кохану вийти за нього заміж, назвавши цю пропозицію "найкращим днем" у своєму житті.

Фото: instagram.com/ameliaspencer15

Після чого Чарльз Спенсер написав у Twitter, що "так щасливий" за свою дочку і Маллетта. "Посилаю їм обом любов і всі добрі побажання для їхнього спільного життя. Мені подобається, що Грег попросив мого благословення, перш ніж зробити пропозицію", - написав тоді брат принцеси Діани.

Раніше ми писали, ще одна дочка Чарльза Спенсера Кітті Спенсер вийшла заміж за мільярдера Майкла Льюїса у 2021 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску