Лайм

Як виглядають наймодніші жіночі стрижки весни і літа 2023 року: фото

Поекспериментуйте з образами

Для стильного та сучасного вигляду зовсім не обов'язково витрачати всі заощадження на дорогі косметологічні процедури чи брендові речі. Іноді достатньо зробити зачіску, яка буде ідеально підходити під ваш тип обличчя та колір волосся. theLime вирішив докладніше розповісти, які жіночі стрижки будуть у моді навесні та влітку цього року.

Чубчик з 70-х

М'який і нерівний чубчик, який був на піку популярності у модниць у 1970-х роках, зараз повертається у тренди. Для того щоб укласти його в домашніх умовах, стилісти рекомендують сушити волосся феном вперед-назад і використовувати щітку, щоб надати волоссю м'якості. Крім того, такий чубчик підійде під будь-яку форму обличчя.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Боб з рівним зрізом

Прямий боб або, як його ще називають, тупий боб, також буде у тренді у літньому сезоні 2023 року. Така стрижка найбільше підходить для прямого волосся. Найпопулярнішим варіантом боба стане гладка стрижка з проділом посередині. Довжина повинна починатися від нижньої частини мочки вуха до нижньої частини підборіддя практично без шарів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Які зачіски не підходять для рідкого волосся: 5 невдалих варіантів.

Французький чубчик

Чубчик може дуже перетворити літній образ, освіжити його, а в деяких випадках і омолодити. Головне правильно підібрати його під форму обличчя та стиль стрижки. Літом 2023 року у тренді влітку будуть стрижки із рваним чубчиком, з чубчиком-шторкою, асиметричним та дуже коротким. А щоб поекспериментувати з образами, виберіть довгий французький чубчик, який можна злегка накрутити.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Боб до підборіддя

Це коротка стрижка, яка створює об'єм, збільшуючи пишність вашої зачіски. Залежно від текстури волосся, вона може виявитися дуже простою у догляді, не вимагаючи ніяких зусиль. Недоліком короткої зачіски є те, що її не можна зібрати у хвіст чи пучок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Експерт назвала 3 зачіски, які особливо пасують жінкам після 40 років.

Об'ємні зачіски

Також у тренді об'ємні зачіски. Найпростішим і найпоширенішим способом створення об'ємної зачіски є завиті локони. Щоб створити неповторний образ, попросіть свого перукаря підібрати стрижку, яка найкраще підійде для вашого типу та текстури волосся.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Експерти порадили, як покращити шкіру під очима в домашніх умовах.
  2. Як виглядає золотий френч – розкішний манікюр, який став трендом весни 2023 року.
  3. Джинси скінні стали антитрендом: чим замінити їх весною та літом 2023 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору