Лайм

Сукні з льону - тренд літа 2023 року: як виглядають наймодніші фасони

Модне натхнення на теплу пору року

Льон високо цінується як легка, дихаюча і приємна до тіла тканина, що робить його популярним вибором для літнього одягу. Саме з цього матеріалу найчастіше виготовляють модні вишиті сукні, і в 2023 році багато брендів зробили льон основою своїх літніх колекцій. Розповідаємо, які фасони вважають найактуальнішими.

Фото: H&M

Лляні сукні часто мають вільний силует і можуть бути різної довжини, наприклад, до коліна чи максі. Влітку 2023 року популярністю користуються пишні сукні, сарафани, сукні із запахом та сукні-сорочки.

Фото: H&M

Натуральна текстура тканини та драпірування надають лляним сукням певного шарму, і вони часто мають мінімалістичні або богемні деталі: вишивку, стрічки, кисті.

Читайте також: Сукні з вирізами на талії стали трендом 2023 року: модні ідеї для випускного.

Фото: SANCIA

Зверніть увагу на сукні з пишними рукавами та корсажем-резинкою довжини міді. Їх можна поєднувати із взуттям на плоскій підошві – балетками, сандалями, кедами.

Фото: SLEEPER

Сукні з вирізами з боків чи на спині – ще один тренд 2023 року. Такий фасон чудово підходить для легкої лляної тканини. Більше класичний літній варіант - лляні сарафани на тонких бретелях.

Фото: MASSIMO DUTTI

Фото: ZIMMERMANN

Фото: REFORMATION

Популярністю користуються сукні з рюшами та воланами, а також високим розрізом.

Фото: & OTHER STORIES

Фото: FAITHFULL THE BRAND

Читайте також: Як виглядають наймодніші жіночі шорти на літо: фото модних фасонів.

Лляні сукні бувають різних кольорів: від нейтральних, таких як білий, бежевий та сірий, до яскравих відтінків та принтів. Вибирайте барву, яка найбільше підходить вашому індивідуальному стилю. Також зверніть увагу на квіткові принти, актуальні у 2023 році.

Фото: H&M

Загалом, лляні сукні популярні завдяки своїм природним повітропроникним властивостям, що робить їх зручним та стильним вибором як для повсякденних, так і для напівофіційних заходів.

Фото: ALÉMAIS

Раніше ми розповідали про популярний тренд на легкі лляні штани.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини