Лайм

Взуття з роздвоєним носком стало трендом: Леся Нікітюк показала модні кеди

Химерний дизайн користується популярністю у 2023 році

Серед взуттєвих трендів 2023 року новий виток популярності здобули табі - сучасна варіація традиційного японського взуття з роздвоєним носком.

Табі мають унікальний дизайн з проділом між великим пальцем та рештою пальців ноги, і нагадують "рукавичку" для стопи. Вони мають довгу історію в Японії, і їх досі носять для різних цілей.

Сучасні туфлі табі. Фото: Pinterest

Конструкція з розділенням пальців призначена для забезпечення балансу, спритності та гнучкості, що робить табі особливо зручними для занять бойовими мистецтвами, традиційних японських танців та деяких інших активностей. Історично взуття табі виготовлялося з тканинним верхом та підошвою з товстої шкіри. Сьогодні таке взуття можна знайти в різних стилях і матеріалах, включаючи сучасні інтерпретації зі шкіри або парусини.

Фото: Pinterest

Читайте також: Джинсові спідниці з розрізом - найбільший тренд 2023: з чим носити модний фасон.

Леся Нікітюк, яка стежить за трендами і часто показує їх в Instagram, виявилася прихильницею унікального дизайну. Українська телеведуча опублікувала фото у кедах із роздвоєним носком, які поєднала з широкими штанами, коротким топом та жакетом чорного кольору.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Схоже, Нікітюк обрала кеди табі від Maison Margiela, вартість яких становить близько 590 доларів (21,7 тис. грн за нинішнім курсом).

Фото: Maison Margiela

Серед інших трендових моделей табі – балетки та туфлі Мері-Джейн з ремінцем-перемичкою, а також ботильйони на широкому круглому підборі.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Сучасні табі можна носити разом із джинсами, широкими штанами та спідницями. Щоб акцентувати увагу на незвичайному взутті, деякі модниці носять табі Мері-Джейн зі шкарпетками.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Раніше ми писали про сукні з вирізами на талії, які у 2023 році вважаються одним із головних трендів. Також вони чудово підходять для випускного.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни