Лайм

Які фасони джинсів найбільше пасують жінкам після 50 років: фото

Стилісти підказали вдалі варіанти

Для багатьох сучасних людей саме джинси є основою гардеробу, адже з ними можна скласти безліч модних образів у різних стилях. Але з віком наше тіло змінюються, і підібрати вдалу пару штанів з деніму буває непросто. Стилісти розповіли виданню Bestlife, які джинси вважають найкращими для жінок старше 50 років.

Прямі джинси

Прямі джинси – класичний фасон на всі пори року. Носіть їх із чоботами взимку, з балетками навесні і вашими улюбленими шльопанцями влітку. Оптимально, щоб у прямих джинсах штатина розширювалася трохи вище коліна, залишаючи більше місця для руху, зберігаючи акуратну форму і підкреслюючи округлість стегон.

Фото: instagram.com/susan_unefemme/

Джинси прямого крою візуально витягують силует, не наголошуючи на проблемних зонах.

Фото: instagram.com/themiddlepageblog/

Читайте також: Білі штани - модний хіт 2023 року: як виглядають наймодніші фасони.

Широкі джинси

Цей модний фасон 2023 ідеально підходить жінкам за 50, створюючи сучасний і актуальний силует. З широкими джинсами стилісти рекомендую поєднувати більш обтислий верх, щоб збалансувати пропорції і підкреслити талію.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

Широкі джинси будуть чудово виглядати з підборами, балетками, кросівками та сандалями.

Фото: .instagram.com/thewardrobeconsultant/

Джинси кльош з високою посадкою

Такий фасон особливо підійде жінкам з фігурою типу "груша", коли нижня частина тіла ширша за верхню. Щоб збалансувати об'єми та приховати живіт, стилісти рекомендують приміряти джинси кльош з високою талією.

Фото: instagram.com/themiddlepageblog/

Ще один тип джинсів, який добре виглядатиме на жінках після 50 років - кльош від стегна, а не від коліна.

Фото: instagram.com/themiddlepageblog/

Читайте також: Топ-5 ознак, що джинси погано на вас сидять і їх слід замінити.

Джинси "бойфренди"

"Бойфренди" - дуже вдалий силует для жінок віком від 50 років. Вони облягають фігуру в області талії та стегон, а потім стають вільнішими та звужуються до низу. Такий фасон можна носити як із блейзером, блузкою та підборами, так і з футболкою та мокасинами.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

Скінні

Хоча у 2023 році широкі джинси витіснили скінні з рейтингу трендів, цей фасон ідеально видовжує нижню частину тіла. Головне - уникати сильного контрасту між кольором ваших джинсів та взуття, щоб зберегти довгу вертикальну лінію, що йде від талії.

Фото: instagram.com/themiddlepageblog/

Зверніть увагу і на довжину вузьких джинсів: низ скіні має доходити до кісточки. Уникайте занадто довгих моделей, які будуть збиратися гармошкою: це може виглядати неохайно і вкорочувати ногу.

Фото: instagram.com/fashionshouldbefun/

Раніше ми поділилися цікавим фактом, навіщо на джинсах роблять маленькі кишеньки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину