Лайм

Сукні з вирізами на талії стали трендом 2023 року: модні ідеї для випускного

Підкресліть фігуру стильним вбранням

Напередодні випускного вечора у модниць традиційно багато клопоту: підібрати стильний образ на свято та доповнити його трендовим макіяжем. theLime вирішив поділитися з вами ідеями, в якій сукні можна відправитися на захід та виглядати стильно.

Ще кілька років тому модниці вибирали для випускного вечора довгі та пишні сукні з рюшами та об'ємним декором, проте сьогодні більшою популярністю користуються коктейльні сукні. Щоб виділитися з натовпу та похвалитися ідеальною фігурою, можна вибрати сукню з вирізами на талії.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для створення романтичного образу підберіть сукню міді з квітковим принтом, V-подібним вирізом на шиї та рукавами-крильцями, а також ефектними вирізами на талії. Доповніть образ непомітними прикрасами та босоніжками на високих підборах.

Фото: pinterest.com

На урочистий захід також можна надіти шовкову або атласну сукню на тонких бретелях з оригінальним вирізом на талії у вигляді квітки. Доповнять образ босоніжки на масивних підборах, прикраси на шиї та невелика сумочка-клатч.

Фото: pinterest.com

Також пригляньте сукню максі з чокером на шиї, декором та вирізами на талії. Доповнити таке вбрання можна босоніжками із зав'язками та невеликим клатчем.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Як виглядають наймодніші випускні сукні 2023 року: ідеї святкових образів.

Ще один стильний варіант сукня-корсет ніжного лимонного відтінку з вирізами на талії. Під неї можна одягнути як взуття на високих підборах, так і зручні балетки.

Фото: pinterest.com

Якщо ви полюбляєте виділятися з натовпу, пригляньте стильну сукню лавандового відтінку на одне плече та з вирізом на талії. Її можна доповнити босоніжками або туфлями-човниками і вирушити на випускний або зручними шльопанцями і піти на прогулянку з подругами.

Фото: pinterest.com

Також зверніть увагу на довге плаття із вузлом на шиї. Доповнити його можна стильною сумкою через плече та зручним взуттям.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А тим модницям, які полюбляють довжину міні, радимо приглянути коротку сукню з довгими рукавами та вирізом на талії. Доповніть лук оригінальною сумкою та босоніжками на високих підборах та платформі.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які фасони джинсів найбільше пасують жінкам після 50 років: фото.
  2. Сапфіровий манікюр - розкішний тренд 2023 року: ідеї нігтів кольору дорогоцінного каміння.
  3. Як виглядають модні джинси мом і з чим їх носити: ідеї образів з фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей