Лайм

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому - проблеми

Карти вказують на зміни та випробування

З приходом липня шанувальники астрології прагнуть дізнатися, яким буде для них другий місяць літа. Кожному хочеться стати щасливчиком, який зловить удачу за хвіст, але таролог Керрі Кінг розповіла виданню Metro, що деякі знаки Зодіаку мають зіштовхнутися з випробуваннями. Ось що показали карти Таро.

Фото: Getty Images

Овен

Овнам випали карти Диявол, Лицар Жезлів та Сімка Пентаклей. Вони показують, що представники знака налаштовані ризикувати і домагатися своєї мети, але інші можуть не схвалити їхній вибір. Можливо, краще тримати плани при собі, доки вони не будуть реалізовані, інакше хтось може зіпсувати омріяне.

Телець

Карти Таро для Тельця на липень: Десятка Кубків, Двійка Пентаклів, Помірність. Вони закликають представників знаку трохи послабити узи у своїх відносинах, інакше зв'язок може стати вимученим, переобтяженим. Тільцям варто розслабитися, не мучити себе і партнера ревнощами. У коханні все йде добре: збережіть почуття безпеки та довіри та зверніть увагу на інші аспекти свого життя.

Читайте також: Купатимуться в грошах: ці знаки в липні отримають потужний шанс розбагатіти.

Близнюки

Близнюкам випали карти Закохані, Четвірка Жезлів, Сімка Кубків. Таролог пояснила, що їм варто повірити у свої цілі та приступити до їх реалізації. Розвіюйте сумніви та побоювання, втілюйте у життя творчі ідеї, плануйте свої кроки. Карти припускають майбутню зміну місця - роботи чи проживання.

Рак

У липні Ракам випала Дев'ятка Пентаклей, Дурень та Вісімка Мечів. Значення цих карт - новий розділ життя. Ви боретеся з давньою поганою чи нездоровою звичкою, вносите зміни у своє життя. Вам вдасться позбутися чогось, що давно вам докучало. Як тільки старий розділ життя закінчиться, нові починання надаватимуть сил, надихатимуть і радуватимуть.

Лев

Карти Таро для Левів на липень: Сімка Мечів, Сімка Жезлів, Королева Пентаклів. Вони попереджають, що наступного місяця вам потрібно грати чесно. На вас чекає конфлікт або суперечка, і ви ризикуєте перетнути межу заради перемоги. Не дозволяйте гордині змусити вас зробити помилку. Грайте чесно і красиво, інакше перемога не буде приємною на смак.

Діва

У липні Дівам випали такі карти Таро: Королева Кубків, Король Пентаклів, Шістка Кубків. Це означає, що на обрії може з'явитися хтось із минулого. Це може бути людина, за якою ви дуже сумуєте: друг, коханець, член родини. З щирістю дайте собі відповідь: чи дійсно ви хочете впустити його в своє життя. Карти не бачать перешкод для возз'єднання: все, що пішло не так раніше, можна виправити. Але при цьому важливо залишатися практичним та реалістичним, не втрачаючи голову від старих спогадів.

Також читайте: Літо несе багато сюрпризів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Фото: Getty Images

Терези

Терезам випав Туз Мечів, П'ятірка Пентаклів, Туз Пентаклів. Карти говорять, що треба перестати прикидатися, що все гаразд. Є емоції, які потрібно висловити. Туз Мечів — карта жорстокої чесності, час для великої розмови. Туз Пентаклів показує шлях до відродження, поліпшення та прогресу. Це пов'язано зі здоров'ям, багатством, домом чи роботою. Але ви несете невимовний жаль чи горе, які потрібно озвучити. Це може нічого не змінити, але покращить ваше самопочуття, скине вантаж, дасть вам перейти на наступний рівень.

Скорпіон

Карти Таро для Скорпіона на липень: Шістка Мечів, Трійка Мечів, Місяць. У липні проявиться щось, що було секретом чи ілюзією у вашому житті. Туман розсіється, і тінисте місце виступить на загальний огляд. Хтось відчує біль, і це можете бути навіть ви, бо дуже серйозно ставитеся до чесності та порядності. Істина може призвести до розлуки або прощання, але після цього ви справді можете відчути полегшення.

Стрілець

Стрільцям випала Імператриця, Башта, Колесо Фортуни. Карти вказують на постійні зміни. Ви переживаєте щось важливе зараз. Це пов'язано з вашою сім'єю, особистим життям, найближчими друзями чи домівкою. Відбулася велика подія, яка вразила ваш світ. Все не так, як було. Потрібний деякий час, щоб звикнути. Знайте, що ви саме там, де маєте бути. При цьому попереду чекають нові зміни, тому тримайте очі та розум відкритими, не відволікайтеся та будьте напоготові.

Козеріг

Козерогам випала Двійка Мечів, Верховна Жриця, Королева Мечів. Карти Таро показують, що на них чекає важливе рішення, якого вони давно уникали. Більше ніяких виправдань та відкладень на потім. Розберіться в суті питання, погляньте на факти, довіртеся інтуїції. Зробіть свій вибір та рухайтеся вперед у своєму житті.

Читайте також: Почнеться справжня біла смуга: астрологи назвали головних щасливчиків літа.

Водолій

Трійка Пентаклів, П'ятірка Жезлів та П'ятірка Кубків показують, що Водоліїв у липні чекають сутички. Пам'ятайте, що ми всі можемо злетіти з котушок, а потім пошкодувати про це. Ви проходите випробування, що робить вас емоційними. Щось змінюється, і це вас турбує. Подумайте, як із цим впоралася б людина, яку ви вважаєте прикладом. Порадьтеся з наставником, і ви побачите шлях до покращення становища. Головне – не втрачати витримки.

Риби

Рибам випали карти Лицар Мечів, Король Мечів, Вісімка Кубків. Невдача або розчарування, які ви пережили, робить вас зухвалими, але заряджає енергією. Використовуйте цю силу, щоб вирішити проблеми, зробіть липень потужним та прогресивним місяцем. Якщо ви почуваєтеся скривдженим, використовуєте цю емоцію як паливо для змін у тих сферах життя, де боїтеся розчарування.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям