Лайм

Які жіночі шорти зараз у моді: добірка трендових фасонів на літо

Актуальні варіанти для різних образів

Поряд із сукнями та спідницями, шорти – улюблений предмет літнього гардеробу для багатьох жінок. У 2023 році вони представлені в різних стилях, довжині та матеріалах. Ось кілька найпопулярніших варіантів, на які варто звернути увагу.

Подовжені джинсові шорти

Джинсові шорти - класичний та універсальний вибір на літо. У 2023 році популярністю у модниць користуються бермуди - подовжені джинсові шорти з нотками навмисної недбалісті. Ви можете самостійно обрізати старі джинси трохи вище коліна або вибрати моделі з рваним краєм, потертостями. Також актуальні широкі та розкльошені донизу бермуди.

Льняні шорти

Льняні шорти ідеально підходять для спекотних літніх днів завдяки дихаючій та легкій текстурі. У тренд потрапили як невимушені моделі з поясом-гумкою, так і витонченіші лляні шорти костюмного типу. Костюмні шорти - чудовий варіант, коли випадок вимагає більш ошатного та витонченого образу.

Читайте також: Так одягатися не варто: сім поширених модних помилок, яких жінки припускаються влітку.

Велосипедки

Велосипедки - зручний варіант для активного відпочинку, і починаючи з 2016 року вони були на вершині популярності як елемент кежуал-стилю. Влітку 2023 супермодель і трендсеттерка Роузі Хантінгтон-Уайтлі показала, що тренд ще не згас. Поєднуйте їх із футболками оверсайз, блейзерами або укороченими топами, щоб створити модний та зручний образ.

Фото: instagram.com/rosiehw/

Боксери

Більшість із нас звикли, що боксери – спідня білизна для чоловіків. Однак у 2023 році модниці зробили їх елементом вуличної моди, і сьогодні багато фешн-блогерок створюють із боксерами цікаві літні образи. Поєднуйте їх із сорочками в тон, майками або футболками оверсайз.

Читайте також: Високі плавки та зав'язки: які купальники в моді влітку 2023 року.

Вибираючи шорти на літо, враховуйте свій тип статури, особистий стиль і випадок, до якого ви вбираєтесь. У 2023 році сміливо поєднуйте цей елемент одягу з укороченими топами, класичними майками з круглим вирізом, футболками або сорочками оверсайз, подовженими жакетами.

Раніше ми розповідали, на які антитренди 2023 року не варто витрачати гроші цього літа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї