Лайм

Так одягатися не варто: сім поширених модних помилок, які жінки допускають влітку

Ці рішення псують стиль та знижують комфорт

Існує безліч помилок у стилі, які можуть зіпсувати навіть найдорожчий образ. Не всі вони при цьому стосуються трендів: ризик виглядати безглуздо зберігається навіть у тих, хто слідує всіма віяннями моди. Розповідаємо, які помилки псують зовнішній вигляд та комфорт жінок улітку.

Фото: unsplash.com

Непідходящі тканини

Вибір важких або недихаючих тканин, таких як шерсть або синтетичні матеріали, може викликати дискомфорт та пітливість у спеку. Щоб уникнути появи плям і неприємного запаху, вибирайте легші тканини, які дозволяють вашій шкірі дихати: бавовну, льон, віскозу, шовк, ситець, сатин.

Читайте також: Найгірший одяг для літа: які тканини не варто носити в спекотну погоду.

Темні кольори

Темні кольори поглинають більше тепла, тому вам може бути спекотно на літньому сонці. Любителькам драматичних total black луків варто придивитися до світліших і яскравіших відтінків, які відбивають сонячне світло і допомагають зберігати прохолоду. Влітку 2023 особливо популярні такі кольори, як білий, молочний, слонова кістка, пісочний, бузковий, лаймовий.

Надмірна кількість аксесуарів

Хоча аксесуари можуть зробити ваше вбрання завершеним, занадто велика їх кількість влітку може перевантажувати образ. Уникайте важких та масивних прикрас чи надмірної кількості шарів. Вибирайте легкі та мінімалістичні аксесуари, такі як витончене намисто, браслети або ефектні сонцезахисні окуляри.

Фото: unsplash.com

Важке закрите взуття

Вибір неправильного взуття для літніх прогулянок може бути помилкою. Уникайте важких черевиків або взуття із закритим носком у спекотні дні. Замість цього вибирайте сандалі, шльопанці або парусинові туфлі, які дозволяють вашим ногам "дихати" і почуватися комфортно.

Читайте на тему: Чому після прання не зникає запах поту під пахвами і як вирішити проблему.

Одяг не за розміром

Якщо одяг погано підібраний за розміром, ви виглядатимете неохайно і почуватиметеся некомфортно. Переконайтеся, що ваше вбрання добре сидить на вас. Вільні силуети і струмуючі тканини можуть стати ідеальним вибором для літа, оскільки вони забезпечують комфорт і повітропроникність, не облягаючи фігуру в проблемних місцях.

Непрактичні речі

Носіння тісного одягу може обмежити ваші рухи та викликати дискомфорт у спеку. Обирайте легкий, вільний одяг, який забезпечує циркуляцію повітря та свободу рухів. Яким би модним не був фасон сукні, він не прикрасить вас, якщо ви не зможете повноцінно рухатись.

Фото: unsplash.com

Нехтування захистом від сонця

Найсерйозніша помилка, що стосується догляду за собою у спекотні дні – відсутність захисту від сонця. Не забувайте одягати крислатий капелюх, наносити сонцезахисний крем з високим рівнем SPF і захищати очі окулярами. Сонячні опіки можуть вплинути на загальний стан здоров'я, а також прискорити процес старіння шкіри.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг