Лайм

Які сукні вийшли з моди: антитренди літа 2023 року, на які не варто витрачатися

Деякі із перелічених варіантів можна переробити, якщо вони є у вашому гардеробі

Мода - це та річ, яка постійно змінюється, і замість одних трендів приходять інші. Раніше ми вже розповідали, чому джинси скінні стали антитрендом та чим їх замінити, а цього разу поділимося, які літні сукні безнадійно застаріли. Детальніше про це - читайте далі на theLime.

Які сукні вийшли з моди влітку 2023

  • З пишною спідницею

Колись такий фасон був актуальним і приваблював багатьох модниць, однак зараз ситуація змінилася в протилежну сторону. На зміну такому дизайну пройшли простота, лаконічність та більш силуетні образи.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • З резинкою та відкритими плечами

Даний фасон вбрання теж давно застарів, незважаючи на те, що колись був на піку популярності. Одяг у стилі кантрі добре поєднувався з солом’яними капелюхами чи виробами із подібних матеріалів, але зараз це давно в минулому.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Шорти-бермуди довжиною до коліна – популярний тренд: з чим їх носити.

  • Бандажні сукні

Декілька років тому вони були справжніми трендовими знахідками, і тому їх можна було часто побачити на модницях з додаванням різних деталей. Проте у 2023-му бандажна сукня не користується популярністю. Натомість краще обирати щось легке, вільне та ніжне, яке дозволить вам почуватися впевненою.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • З баскою

Сукню такого фасону також варто прибрати з гардеробу або відкласти. Раніше така деталь в області талії виглядала ефектно та привертала увагу, однак у цьому році ви якщо і зустрінете її, то це, скоріше, буде виключення з правил.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • Маллет

Це фасон сукні, перед якої є коротким, тоді як задня частина – довгою. Цей одяг вже не є актуальним, але не поспішайте повністю його викидати. Сукню маллет можна переробити, зробивши її однієї довжини і прибравши перехід від короткої частини до довшої.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil