Лайм

Як виглядають наймодніші літні джинси: фото актуальних фасонів 2023 року

Доповніть свій гардероб

Влітку чимало модниць традиційно оновлюють свій гардероб і підбирають стильні луки. І якщо ви вже приглянули джинсову спідницю з розрізом або сукню з льону, зверніть також увагу на варіанти літніх штанів із деніму. theLime зробив для вас добірку з трендовими моделями.

Білі джинси

Білі джинси та штани – тренд 2023 року, тому не дивно, що вони стали основою весняного та літнього гардеробу багатьох модниць. Для стильного луку пригляньте джинси кльош, які можна носити з різними топами та футболками, а в прохолодну погоду накинути зверху шкіряний жакет. Вузькі білі джинси можна поєднувати також із лоферами та високими кросівками – хайтопами. Доповніть все це стильними аксесуарами, і образ буде виглядати дорого.

Фото: reiss.com

Фото: instagram.com/dawn.tan

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Широкі джинси баггі з низькою посадкою

У 2023 році на піку популярності також джинси баггі з широкими штанинами та максимально заниженою лінією талії. Модель неймовірно вільна – від стегна до коліна, але на рівні щиколотки штанини можуть бути злегка звужені. Носити такий фасон можна з чим завгодно: з топами, майками, футболками, вітрівками та піджаками. А доповнять образ зручні кеди чи кросівки.

Фото: net-a-porter.com

Фото: arket.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джинси слоучі стали трендом 2023 року: як вони виглядають і з чим носити.

Джинси з розрізами

Ця модель джинсів вже підкорила серця модниць, тому що джинси з розрізами виглядають ефектно та стильно, навіть якщо їх скомбінувати зі звичайною футболкою та кросівками. З такими штанями з деніму також можна створити стильний офісний лук: надягайте зверху піджак, а також класичні туфлі-човники. А для святкових заходів або виходу у світ доповніть такий фасон взуттям на високих підборах та клатчем.

Фото: abercrombie.com

Фото: pinterest.com

Фото: freepeople.com

Джинси кльош

Джинси кльош це штани з деніму, силует яких розширюється від коліна або від стегна до щиколотки. Для створення стильних луків у прохолодні літні дні пригляньте чорні чи темно-сині джинси, які можна поєднувати з різними лонгслівами, піджаками та кардиганами. У спекотні дні біла футболка чи майка – чудове доповнення до таких джинсів.

Фото: riverisland.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси карго

Це штани прямого крою, іноді можуть бути з резинкою внизу, з об'ємними кишенями на стегнах і великою фурнітурою. Спочатку їх шили із щільної тканини кольору мілітарі, проте сьогодні можна зустріти карго в колекціях дизайнерів із льону, вовни, деніму та навіть шовку. Якщо раніше такі штани були робочою чи армійською уніформою, то зараз цей елемент перекочував до жіночого гардеробу, і носити їх можна навіть із високими підборами на світські заходи.

Фото: instagram.com/savinachow

Фото: mango.com

Фото: mytheresa.com

Фото: instagram.com/taniceelizabeth

Цікаві новини для вас :

  1. Костюмні жіночі жилети – тренд літа 2023 року: як носити їх із джинсами, шортами і спідницями.
  2. Який манікюр зараз у тренді: добірка актуальних кольорів та дизайнів.
  3. Лофери – найбільший тренд 2023: з чим носити модне взуття влітку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору