Лайм

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким найбільше щастить у коханні: вміють знайти і утримати

Хто найщасливіший у коханні по гороскопу

Астрологія вірить, що знак Зодіаку впливає на характер людини, і навіть на його особисте життя. Тому одні люди постійно помиляються у стосунках, а іншим завжди щастить у коханні. Астролог розповів виданню Express, яким зодіакальним знакам вдається зустріти та утримати свою людину.

Риби

За словами астролога, Рибам щастить у коханні, тому що вони вірять, що люди добрі за своєю природою. Представники цього знака тримають своє серце відкритим і не бояться висловлювати свої почуття до інших, тому Рибу часто називають "відкритою книгою". Через ці якості Риби заслуговують на те, щоб їм пощастило в коханні.

Фото: pixabay.com

Овен

Овен часто зачаровується людьми, яких він зустрічає. Не боячись розчарувань, цей знак Зодіаку сліпо стрибає у нові стосунки, прагнучи зробити їх довгостроковими. Овен досить впевнений у своій здатності залицяння, і навіть якщо на його почуття одразу не відповідають взаємністю, він упевнений, що його харизма швидко змінить ситуацію. За словами астролога, магнетизм Овна настільки сильний, що ви навіть самі не помітите, як швидко і сильно закохаєтеся в нього.

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто по гороскопу менше схильний до розлучень.

Діва

Астролог каже, що "позитивні вібрації" та магнетизм Діви приваблюють безліч людей. Тим не менш, цей знак неймовірно розбірливий у виборі партнера і не погоджуються на менше, ніж він заслуговує. Діва завжди опиняється в успішних стосунках, які задовольняють її потреби у "вічному коханні", а не "швидкісних романах".

Фото: pixabay.com

Рак

Ще один знак Зодіаку, якому щастить у коханні. Рак не стрибає з головою у стосунки, а ретельно обирає партнера для життя. Він довго придивлятиметься до потенційного обранця, встановлюватиме з ним глибокий зв'язок, перш ніж зізнається у своїх почуттях. На думку астролога, кохання для Раків - найважливіша річ у житті, і вони точно також ставляться до своїх коханих.

Телець

За словами експерта, Тельцям щастить у коханні, бо вони "майже ніколи не самотні", незважаючи на те, що "уникають випадкових зв'язків та інтрижок, як чуми". Телець змушує свого партнера почуватися в безпеці з ним, і з кожним днем його кохання буде расти. Знак, який опиниться поряд із Тельцем стане неймовірно щасливим.

Фото: pixabay.com

Раніше ми розповідали, які чотири знаки Зодіаку закохуються через гроші.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії