Лайм

Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото

Така зачіска є універсальною

Чубчик, що має форму водоспаду, - один із трендів цього року, який підкорив модниць. Проте, варто нагадати, що він не новий і повернувся до нас із далеких 70-х років - вже тоді жінки обирали зачіску, яка дозволяла поекспериментувати з образом та підкреслити індивідуальність.

Чубчик-водоспад обирають світові знаменитості: від Джіджі Хадід та Ріанни до Енн Гетевей. Вони на власному прикладі продемонстрували, як носити легкий чубчик та виглядати при цьому стильно.

Читайте також: Топ-5 популярних зачісок, з якими жінки часто виглядають старше свого віку.

Фото: pinterest

Що таке чубчик-водоспад?

Такий тип чубчика експерти описують як щось середнє між чубчиком-шторкою та прямим чубчиком. "Він має різну форму, найдовша довжина приходиться на зону вилиць і зливається з іншим волоссям. У той час посередині чубчика волосся коротше, що дозволяє укласти його по-різному - прямо або зачесати його на бік. Чубчик у вигляді водоспаду непрямий, він скоріше має тонкий текстурований вигляд, - який повертає нас у 70-ті роки", - розповідає перукар салону Maxine Дженна Спіно.

Головна позитивна причина зробити собі такий чубчик полягає у тому, що він є універсальним і підходить практично до будь-якого типу волосся і форми обличчя. Як говорить Спіно, така зачіска є багатошаровою, тому її легко укладати та експериментувати з нею. Крім того, такий чубчик вдало підкреслює обличчя, створюючи надзвичайно приємний гармонійний ефект.

Фото: pinterest

"Якщо у вас тонке волосся, він може виглядати об'ємніше, оскільки шари створюють більше об'єму спереду. Тоді як на густому волоссі чубчик-водоспад може візуально прибрати частину ваги. Прямі, хвилясті чи кучеряві - усі ці типи волосся підійдуть для того, аби спробувати зачіску-водоспад та змінити свій зовнішній вигляд", - також пояснює фахівець.

Читайте на тему: Як виглядає найбільший тренд манікюру на вересень 2023 року: фото модних нігтів.

Як підготуватися до зміни зачіски?

Спіно радить спершу пошукати відповідні фото в інтернеті та обрати ідею зачіски, яка подобається вам, визначитись із тим, яку довжину чубчика ви хочете. Після чого із прикладом на знімку час відправлятися до вашого перукаря, аби той зробив те, що ви хочете. Експертка радить обрати кілька фотографій, щоб перукар зміг краще вас зрозуміти.

Фото: pinterest

Як правильно укладати чубчик-водоспад?

Така зачіска не потребує особливого догляду та є досить легкою у догляді. Спіно рекомендує використовувати круглу щітку для розчісування або щітку-валик, щоб створити об'єм. Якщо ж у вас під рукою немає необхідних інструментів для укладання, ви можете просто розпушити чубчик, зробивши його злегка хаотичним та природнім.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами