Лайм

Нігті форми "балерина" стали трендом 2023 року: які дизайни їм підходять

Все частіше довгі нігті підпилюють саме таким чином

Нігті "балерина" залишаються популярною тенденцією вже кілька років, і 2023-й не став винятком. Модниці люблять їх, оскільки вони часто стають універсальнішими і зручнішими за гострі нігті-стилети.

Форма "балерина" характеризується злегка звуженим квадратним кінчиком, що нагадує балетні пуанти, звідки і походить її назва.

Читайте також: Що таке мікрофренч - наймодніший варіант французького манікюру на короткі нігті.

Фото: https://www.instagram.com/joannasnails/

Майстри манікюру часто використовують нігті "балерина" як полотно для різних технік нейл-арту, включаючи дизайн омбре, блискучі акценти, стрази та хитромудрі візерунки, зроблені вручну. Однак цієї осені тренди тяжіють до мінімалізму. Ось, які кольори та дизайни вибирають володарки нігтів цієї модної форми.

Читайте також: Нігті BIAB стали популярною альтернативою гель-лаку: як роблять цей манікюр.

Молочний і нюдовий манікюр - тенденція, яка залишається актуальною якийсь сезон поспіль. Ці кольори лаку врівноважують яскраві довгі нігті, створюючи легкий та елегантний образ. Вибирайте відтінки, які максимально збігаються з кольором вашої шкіри, або світліші на кілька тонів.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Відтінки кави з молоком та шоколаду – помітний тренд 2023 року. Ви можете покрити нігті лаком одного кольору або об'єднати відтінки в красиву осінню палітру.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Бордовий манікюр чудово виглядає на нігтях будь-якої довжини, і "балерини" – не виняток. Крім того, цей колір вибився у головні тренди осені-2023.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Цього року популярністю користуються нігті зі стразами та перлинами, і якщо коротка довжина погано підходить для такого об'ємного дизайну, то "балерини" – оптимальний варіант.

Читайте також: Голлівудський майстер манікюру показав, які нігті зірки роблять на весілля: фото.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Французький манікюр - ще один вдалий дизайн для довгих нігтів "балерина". На них він виглядає особливо цікаво за рахунок поєднання форм – півкола у нижній частині кінчика та прямокутника зверху. Альтернативний варіант – м'який градієнтний макнікюр френч-омбре.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею