Лайм

Стилісти назвали предмети одягу, які роблять образ жінки застарілим

Перегляньте свій гардероб

Є велика різниця між ретро-трендами, які повертаються в моду в нових дизайнерських інтерпретаціях? та антитрендами. Останні являють собою застарілі фасони, які не мають нічого спільного з вічною класикою або стильним вінтажем.

Професійні стилісти розповіли ресурсу BestLife, від яких предметів одягу краще відмовитись.

Читайте також: Топ-5 помилок у стилі, які візуально додають вікe навіть молодим жінкам.

Джинси з еластичним поясом

Імідж-стилістка Елізабет Косіч говорить, що джинси з еластичним поясом хоч і комфортні, але зазвичай асоціюються зі старшим віком. "Такий дизайн автоматично асоціюється зі старістю, змушуючи будь-якого виглядати старше, ніж є насправді, - пояснює вона. - Натомість спробуйте джинси з високою талією з еластичних волокон. Ви виглядатимете більш стрункою, витонченою та молодою".

Фото: Pinterest

Речі з великими логотипами

"Величезні логотипи на одязі — ще одна заборона, - каже стилістка та фешн-інфлюенсерка Лія Уайз. - Будь то ремінь з великою брендованою пряжкою, або сумки, вкриті логотипами, такі речі дуже швидко виходять із моди, змушуючи вас виглядати застарілими". Натомість експертка рекомендує тенденцію "тихої розкоші", коли з першого погляду не зрозуміло, який бренд ви носите.

Фото: Pinterest

Блузи та жакети з великими наплічниками

Наплічники - символ моди 80-х та 90-х, але у 2023 році вони повернулися у набагато витонченішій формі. "Сьогоднішні модні підплічники компактні і мають чітку форму, у той час як моделі 80-х років були округлими та об'ємними, - каже Косіч. - Якщо ви вважаєте, що носити старі підплічники - це хороша ідея, подумайте ще раз. Вони тільки зроблять ваш образ застарілим".

Читайте також: Топ-5 популярних зачісок, з якими жінки часто виглядають старшими за свій вік.

Фото: Pinterest

Велюрові спортивні костюми

На початку 2000-х у моді були велюрові та махрові спортивні костюми яскравих забарвлень, і сьогодні вони залишаються у гардеробі деяких дівчат. Стилісти радять вибирати костюми з міцніших волокон, таких як креп або поліефірно-бавовняний трикотаж. Ці матеріали виглядають сучасніше і носяться довше.

Фото: Pinterest

Джинси скінні з низькою посадкою

Останнім часом абсолютна першість у трендах належить широким джинсам та штанам, і лише у 2023 році скінні почали обережно повертатися у моду. Фасон оновили з огляду на актуальні тенденції, додавши високу талію. А ось скінні з низькою посадкою - загальновизнаний антитренд, який залишився на початку-середині 2000-х.

Фото: Pinterest

Раніше ми писали, що у 2023 році в моду повернулося взуття з квадратним носком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня