Лайм

Які штани вважають наймоднішими цієї осені: червоні джинси та широкі зі стрілками

До яких моделей придивитися у новому сезоні

В сучасному світі штани – головний елемент жіночого гардеробу. Їх люблять за комфорт, практичність та можливість створювати образи різних стилів. Жіночі штани ніколи не виходять з трендів, змінюються лише моделі та матеріал залежно від сезону. Які штани зараз у моді - далі в нашому матеріалі.

Читайте також: Зірки у захваті від цих фасонів джинсів: 5 найбільших трендів 2023 року.

Широкі штанини

Джинси з широкими штанинами – незамінна річ, яка не потребує зусиль у комбінуванні з іншим одягом. Широкі джинси ідеально підходять для подовження силуету та надання йому невимушеності. Поєднуйте таку модель з яскравим верхом, щоб надати образу пікантності.

Фото: instagram.com/sofiarichiegrainge

Червоні джинси

Популярний у 1970-ті червоний денім повернувся у тренди і став ще моднішим, ніж раніше. На перший погляд він може здатися складним у носінні, але він додасть вінтажного шарму будь-якому вбранню. Поєднуйте його з нейтральними тонами, такими як чорний або білий, щоб створити ретро-і водночас сучасний образ.

Читайте також: Червоний – хіт сезону: як додати модний колір до свого осіннього гардеробу.

Фото: pinterest.com

Білі штани-сукня

Восени 2023 року штани-сукні, особливо білого кольору, - ідеальнаальтернатива синім джинсам для створення елегантного та водночас невимушеного образу. Розі Хантінгтон-Уайтлі, яка є законодавицею моди, нещодавно продемонструвала в Instagram себе у білих штанах із широкими штанинами, пошитими на замовлення, у парі з відповідним жилетом.

Фото: instagram.com/rosiehw

Штани кольору металік

Більш суворі, але не менш прості у виконанні, металеві штани можуть стати головним трендом осені. Поєднуйте їх з об'ємним светром та піджаком оверсайз для створення стильного осіннього образу.

Фото: pinterest.com

Коричневі шкіряні штани

Цього року коричневий колір знаходиться у центрі уваги на подіумах останніх Тижнів моди. Незалежно від того, чи носите його з голови до п'ят або доповнюєте нейтральне вбрання, він буде завжди доречним.

Фото: instagram.com/camillecharriere

Плісовані штани

Плісовані штани - штани з широкими штанинами, які підкреслені глибокими складками, що переходять у стрілки. Ця трендова модель представлена як із високою посадкою, так і варіантами на талії. Штани зі стрілками поєднуються з будь-яким осіннім верхом і виглядають дуже стильно.

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, які осінні чоботи в моді у 2023 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Ягоди будете збирати відрами: ефективне підживлення для малини навесні

Яке добриво слід використовувати для ремонтантної малини навесні, як правильно підготувати, розводити та вносити курячий послід

Як приготувати курячі гомілки, щоб були ніжними і соковитими: цікавий спосіб

Як у домашніх умовах приготувати курячі гомілки в соусі зі сметани та гірчиці, щоб урізноманітнити своє повсякденне меню

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів