Лайм

Чоботи з гострим носком повернулися в моду з 1990-х: які моделі в тренді

Таке взуття ідеально доповнить ваш образ

Чоботи з гострим носком входять у взуттєві тренди 2023 року. Вони повернувся в моду з 90-х, тож, якщо хочете додати образу нотку ретро, сміливо вибирайте цей варіант осіннього взуття. Розглянемо, які моделі актуальні у новому сезоні.

Гострий носок – класичний прийом, який підкреслює жіночність та робить образ елегантним та витонченим. Взуття з гострим носком підходить до будь-якого одягу, воно доповнить діловий, повсякденний або святковий ансамбль.

Читайте також: Чоботи-шкарпетки повернулися в моду у 2023 році: як виглядають трендові моделі.

Гостроносі ботильйони на середньому підборі

Ще недавно стилісти називали ботильйони несмаком і закликали їх позбутися, у 2023 році це взуття повернулося в наші гардероби. Цього сезону модними вважають ботильйони з гострим носком на середньому підборі. При виборі цієї моделі робіть ставку на класичні кольори: чорний, бежевий тощо.

Фото: Arket

Чоботи до коліна з крокодилової шкіри

Ще один тренд 90-х – оздоблення під шкіру крокодила. Ця тенденція на чоботях виглядає дуже елегантно, яка не потребує перевантаження зайвими деталями. Така модель ефектно виглядає у коричневих та зелених тонах.

Фото: Dear Frances

Ковбойські чоботи

Взуття в ковбойському стилі вже давно стало фаворитами модниць, і доказом цього є безліч фотографій, завантажених в Instagram. Вибирайте ковбойки нейтральних відтінків із загостреним носком, щоб зробити образ мегастильним.

Читайте також: Даша Квіткова показала, як виглядають наймодніші ботильйони 2023 року: фото.

Фото: Sézane

Ботфорти з гострим носком

Чоботи вище за коліна, які були на піку популярності кілька сезонів тому, знову актуальні. У 2023 році ботфорти домінували на подіумах, і цей вплив проник у повсякденні образи модниць.

Фото: Intentionally Blank

Чоботи для верхової їзди

Жокейські чоботи – одна з найпопулярніших моделей цього тренду. Простий силует чобіт сподобається тим, хто віддає перевагу образам у стилі мінімалізм. Чоботи для верхової їзди з гострим носком можуть стати витонченою альтернативою ковбойським чоботям.

Фото: Toteme

Дивіться, які ще тренди 90-х повернулися в моду у 2023 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень