Лайм

Це не гігієнічно: експерт розповіла про грубу помилку під час прання спідньої білизни

Є кілька важливих моментів

Коли справа стосується прання, здається, багато з нас добре знають, як це робити, адже користуються пральною машиною мало не щодняя. Тим не менше, залишаються нюанси, які можуть бути відомі далеко не всім. Наприклад, прання спідньої білизни має свої окремі рекомендації, недотримання яких може призвести до негативних наслідків.

Читайте також: Яке мило краще очищує - рідке чи тверде: існує ключова різниця.

Фото: unsplash.com

Ліза Акерлі, яка є фахівцем з гігієни, пояснює, що спідня білизна потребує ретельного та правильного очищення. У коментарі виданню Huffpost вона зазначила, що в багатьох випадках залишається ризик того, що шкідливі бактерії залишаться на тканині навіть після закінчення прання. Так може відбуватися у випадку, коли ви вибрали неправильну температуру. І після того, як ви поклали нібито чисту білизну до інших речей, вони також піддаватимуться впливу бактерій.

Щоб уникнути такої грубої помилки, Акерлі радить прати цю річ за температури не нижче 60° - лише за такої умови вдасться вбити бактерії та повністю прибрати природні забруднення. Окрім того, фахівець рекомендує прати спідню білизну окремо від постільної, а також окремо від кухонних рушників з тієї ж причини: на них містяться інші бактерії і разом їх змішувати не бажано.

Читайте на тему: Чому одяг псується під час прання: експерт назвав поширені помилки.

"Не кладіть трусики разом із кухонними рушниками, оскільки на тканині вашої спідньої білизни можуть залишатися природні виділення, і, думаю, не зовсім добре, коли ці мікроби опиняться потім на вашій кухні", - каже спеціалістка.

Фото: unsplash.com

За умови, якщо підвищити температуру до 60° ви не можете, варто скористатися іншим варіантом. У такому разі Акерлі рекомендує додати під час прання дезінфікуючий засіб для білизни, який ефективно впорається із мікробами. Його можна придбати практично у будь-якому магазині, де є побутові засоби для прання та прибирання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція