Лайм

Рік буде динамічним, з викликами в політиці: передбачення на Рік Дракона 2024

Астрологи поділилися своїми прогнозами

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона обіцяє удачу, багатство та владу, а також можливості для зростання та оновлення. Проте не виключені виклики і конфлікти, які потребуватимуть впевнених рішень та навіть прощення. Детальне передбачення за китайським гороскопом на 2024-й рік – знайдете далі на сторінці.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона матиме важливе значення, оскільки буде сприятливим часом для прогресу. Цьому не останню чергу сприятиме динамічна енергія цього символу, а також вплив такого елемента як Дерево - він надихне на уяву, лідерство та виникнення нових ідей, передає портал Еightify.

Читайте також: Китайський гороскоп-2024: яким знакам найбільше пощастить у Рік Дракона.

Фото: unsplash.com

2024-й обіцяє бути Роком можливостей для тих, хто буде до них готовий. Але він може принести конфлікти і невизначеність у політиці, а також у зовнішніх відносинах та навколишньому середовищі. Згідно з китайським гороскопом, важливим у наступному році буде вміння прощати та мирно вирішувати суперечки.

Для багатьох знаків Рік Дракона стане періодом кардинальних змін та навіть переродження, але на шляху до бажаного, дуже ймовірно, доведеться зіштовхнутися з чималими перешкодами та проблемами.

Одним із найбільших щасливчиків цього року буде символ Щура, який матиме міцні стосунки з Драконом та буде увесь рік під його покровительством. Тоді як іншим знакам може випасти значно менше везіння. Для Щурів наступний рік стане часом нових викликів та виходу із зони комфорту.

Щоб притягнути удачу та покращити здоров'я у 2024-му, астрологи радять дотримуватися правил феншуй, позбуватися безладу, додавати до інтер'єру дерев'яні елементи із зображенням Дракона та використовувати щасливі кольори.

Читайте на тему: Будуть купатися в грошах: рік Дракона принесе багатство чотирьом знакам за східним гороскопом.

Фото: unsplash.com

У наступному році Дракон зіштовхнеться із Північним чи Південним заходом для активації сприятливих секторів та покращення сприятливого потоку енергії, у той час Південь І Південний схід вважатимуться щасливими напрямками.

  • Одружаться і будуть на сьомому небі від щастя: п’ять знаків у 2024 році чекають на кардинальні зміни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці