Лайм

Що видає поганий смак в одязі: на ці помилки у стилі не можна закривати очі

Часто їх допускають несвідомо

Стиль - явище індивідуальне, тому в кожної жінки він може проявлятися по-різному. Однак є деякі загальні ознаки, які часто сприймаються як показник поганого смаку в одязі. Ці помилки у підборі вбрання не завжди роблять свідомо, тому на них слід звернути увагу.

Читайте також: Стилісти назвали предмети одягу, які роблять образ жінки застарілим.

Фото: Getty Images

Сліпе копіювання трендів

Наслідування кожної модної тенденції без урахування власної фігури може призвести до небажаного ефекту. Якими б трендовими не були костюми оверсайз або штани кльош, вони не можуть підходити всім і кожному. Крім того, надто трендові предмети гардеробу, які продаються у всіх магазинах, швидко виходять із моди. Важливо поєднувати модні речі з вічною класикою і стежити, щоб одяг підходив саме вам, а не манекену на вітрині.

Лейбли напоказ

Безумовно, деякі бренди прикрашають свою продукцію помітними логотипами та написами. Але якщо кожна річ у вашому вбранні "обвішана" лейблами, це може не тільки виглядати кричуще, але й наштовхнути на думки про підробку. Якщо у вас немає грошей на дорогий оригінал, краще вибрати річ зовсім без логотипів та написів.

Читайте також: Які шапки вийшли з моди у 2023 році: забудьте про стрази та великі помпони.

Непоєднувані кольори або візерунки

Носіння занадто великої кількості непоєднуваних малюнків або кольорів виглядає кричуще і неохайно. Щоб створити цілісний і візуально привабливий образ, використовуйте яскраві кольори та яскраві візерунки як акцент, а не як основу.

Фото: Getty Images

Одяг не за розміром

Носіння занадто тісного, занадто вільного або просто погано підібраного одягу може створити враження недбалості або відсутності уваги до деталей. Одяг, що добре сидить, виглядає більш вишуканим і цілісним, навіть якщо він недорогий.

Занадто багато прикрас

Надлишок аксесуарів може захаращувати образ, пригнічувати його. Дуже важливо знайти баланс і вибирати ті прикраси, які доповнюють вбрання, а чи не відволікають від нього увагу.

Читайте також: Стилісти та блогери у захваті від цих чобіт на зиму: вони стали головними трендами 2023-2024 року.

Одяг, що не відповідає нагоді

Недотримання дрес-коду – яскравий приклад відсутність смаку в одязі, а також нестачі соціальної обізнаності. Розуміння того, який одяг підходить для різних умов та подій, є ключовим аспектом гарного стилю та виховання.

Важливо відзначити, що ці ознаки не є абсолютними правилами, а деякі люди навмисно порушують норми моди та створюють унікальні образи. Зрештою, головне — носити те, в чому вам комфортно та зручно, не забуваючи при цьому про доречність.

Раніше стилісти назвали 7 помилок, які роблять любительки чорного одягу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня