Лайм

Розкриває секрет особистості: що колір губної помади говорить про характер жінки

Експерти краси поділилися спостереженнями

Улюблений одяг і макіяж жінки є вираженням її індивідуальності. Але як трактувати такі вподобання? Про які риси характеру може говорити колір помади? Стилісти та візажисти вважають, що розгадали цей секрет, про що й розповіли виданню Bestlife.

Читайте також: Психологи розповіли, який колір волосся найбільш привабливий для чоловіків та жінок.

Нейтральна помада, ледь помітна на губах

Спочатку жінки, які віддають перевагу нейтральним нюдовим відтінкам помади, можуть здатися сором'язливими та стриманими. Але це не означає, що вони не вкладають зусиль у свій зовнішній вигляд і не продумують образ до найменших деталей. Стилістка та бізнес-стратег модних брендів Ніна Варгас каже, що вибір помади, ближчий до природного кольору губ, може означати, що жінка хоче, аби її сприймали всерйоз. Візажистка Еймі Карр додає, що нюдова помада вказує і на практичність жінки, адже нейтральний колір може поєднуватися з будь-яким кольором одягу або випадком.

Фото: pixabay.com

Червона помада

Червона помада відразу вказує на бажання жінки бути помітною, часто сигналізує про внутрішню силу. Стилістка Елізабет Косіч описує жінок, які обирають червону помаду, як впевнених, пристрасних та наполегливих. Не дивуйтеся, побачивши генеральну директорку компанії з яскравою червоною помадою, або помітивши, що ваша екстравертна, товариська подруга обрала для себе цей відтінок.

Читайте також: Експерти розповіли, який колір очей найбільше приваблює чоловіків та жінок.

Фото: unsplash.com

Помада рожевих відтінків

Світло-рожева помада у жінки створює образ турботи, ніжності та доброти. Найчастіше оточуючі більше довіряють жінкам з таким макіяжем. Однак вибір яскраво-рожевого кольору демонструє грайливість та, можливо, флірт.

Фото: unsplash.com

Безбарвний блиск чи гігієнічна помада

Вибір прозорого блиску або відсутність кольору взагалі багато говорить про особистість жінки. Елізабет Косіч каже, що це вказує на спокій, відсутність схильностей до надмірності, серйозність. "Вони не приховують правду, не підлещуються і не одягаються, щоб справити враження, - говорить Косіч. - Натомість вони висловлюють свою думку без вибачень і очікують, що інші приймуть це".

Фото: pixabay.com

Нестандартні кольори помади

Чорний, фіолетовий або інший нестандартний колір помади вказує на те, що жінці подобається виділятися. Вона не боїться здивованих поглядів, бо звикла самовиражатися. Також цей вибір часто роблять веселі та товариські жінки, які вміють перетворити життя на свято.

Фото: pixabay.com

Дізнайтеся також, які 5 помилок у стилі візуально додають віку навіть молодим жінкам.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати царське варення з порічок: вдалий рецепт для випічки

Відома українська фудблогерка Лілія Цвіт розповіла, як готує царське варення, для якого потрібні червона смородина, чорна смородина, малина і лимон

Як охолодити кімнату у спеку без кондиціонера: прості лайфхаки, доступні кожному

Як охолодити кімнату під час спеки, коли не працює кондиціонер і немає світла - розповідаємо прості лайфхаки

Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку

У липні 2024 року три знаки Зодіаку - Риби, Рак і Скорпіон - можуть отримати повернення минулих ситуацій, які доведеться вирішувати