Лайм

Довгі пуховики – теплий тренд на зиму 2023-2024 року: які фасони в моді

Доповніть свій гардероб стильною річчю

У зимовому гардеробі кожної дівчини має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна носити в залежності від настрою, погодних умов та вибраних луків. І якщо у вас вже є шуба зі штучного хутра або короткий пуховик, пригляньте також і довгі. theLime зробив для вас невелику добірку.

Читайте також: Масивні шарфи-пуховики стали трендом на зиму 2023-2024 років: фото.

Якщо ви хочете бути в тренді, зверніть увагу на довгий пуховик чорного кольору на блискавці з ромбовидною стібкою. Родзинка цієї моделі – об'ємний шарф із такого ж матеріалу. Носити такий верхній одяг можна як зі спідницями та сукнями, так і з брюками та джинсами.

Фото: Paloma Wool

Також можна приглянути пальто бежевого кольору з деталями на рукавах і логотипом контрастного кольору. Одягайте світлі штани, гольф-водолазку та трендові ковбойські чоботи, а зверху накиньте такий пуховик.

Фото: Barbour x GANNI

Ще один варіант довгого пуховика – без капюшона та на ґудзиках. Носити таку модель можна з широкими в'язаними брюками, гольфом-водолазкою та зручним взуттям на плоскому ходу. Доповніть лук місткою сумкою-шопером.

Фото: Taion

Фото: GANNI

Фото: Toteme

Для створення стильного повсякденного луку підберіть довгий пуховик насиченого шоколадного відтінку з коміром та накладними кишенями спереду. Доповніть його аксесуарами контрастного кольору. Таку саму модель можна вибрати і в яскравому рожевому кольорі.

Фото: BAUM UND PFERDGARTEN

Фото: BAUM UND PFERDGARTEN

Читайте також: Хутряна опушка, пояс-гумка, приталений силует: які фасони пуховиків безнадійно вийшли з моди.

Якщо ви полюбляєте виділятися з натовпу, пригляньте довгий пуховик пастельного відтінку, наприклад, жовтий. Поєднувати його можна з одягом такої ж кольорової гами або зіграти на контрасті.

Фото: Jil Sander

Ще один варіант на прохолодну зиму – довгий пуховик із накладними кишенями із чорної плащової тканини. Родзинка такої моделі – звуження в області талії, яке візуально підкреслить її. Такий верхній одяг можна носити зі спідницями міді, блузами, джемперами та піджаками.

Фото: Prada

Фото: Prada

Ще один варіант – стьобане пальто-пуховик кольору хакі на блискавці з трикотажними манжетами. Поєднувати такий довгий пуховик можна з укороченими брюками та лоферами на масивній підошві, а в прохолодніші дні – з грубими черевиками.

Фото: Max Mara

Фото: Max Mara

Цікаві новини для вас:

  1. Які жіночі штани будуть наймоднішими цієї зими: головні тренди 2023-2024 року.
  2. Пухнасті та затишні: як виглядають наймодніші светри на зиму 2024 року.
  3. Як виглядають наймодніші теплі сукні на зиму 2023-2024 року: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати