Лайм

Гороскоп за датою народження: нумеролог дав прогноз на грудень 2023 року

Кінець року багатьом обіцяє збільшення доходів

У мережі можна знайти багато гороскопів на грудень 2023 року: їх роблять як астрологи, так і тарологи. Набагато менш звичним є нумерологічний прогноз на місяць. Його складають, орієнтуючись на дату народження людини.

Послідовники нумерології вірять, що кожне число має унікальне символічне та метафізичне значення. Ось який прогноз на грудень 2023 року склав астронумеролог Сідххарт С. Кумаар для видання Times of India.

Читайте також: Дракон принесе успіх і виконає всі бажання: щасливчики року за китайським гороскопом.

Фото: Getty Images

Число 1 (Люди, що народилися 1, 10, 19 та 28 числа будь-якого місяця)

У Одиниць цього місяця з'явиться можливість подвоїти дохід. Досвідчені співробітники можуть сміливо братися за складні проекти, проте конфлікти з людьми, які стоять вище, можуть створювати перешкоди в роботі.

Вирішення сімейних проблем без конфліктів зміцнить стосунки та дозволить жінкам покращити свій побут. Самотнім людям слід обережно підходити до нових знайомств після 14-го числа, а парам – зайнятися невирішеними проблемами.

Число 2 (Люди, що народилися 2, 11, 20 та 29 числа будь-якого місяця)

Творчі ініціативи можуть принести Двійкам фінансову винагороду. Незважаючи на боротьбу за вплив на роботі, після 16-го числа можливі просування по службі, нові звання або збільшення винагороди. Будьте обережні у витратах та вивчіть способи збільшення грошового потоку після 25-го числа.

Після 14 числа самотні люди можуть возз'єднатися зі своїми колишніми пасіями, а заміжні – з сім'єю та друзями. Зосередьтеся на догляді за собою для кращого здоров'я.

Читайте також: У них найбільше шансів: хто зі знаків Зодіаку одружиться у 2024 році.

Число 3 (Люди, що народилися 3, 12, 21 та 30 числа будь-якого місяця)

Фінанси знаходяться у центрі уваги Трійок. До серйозних юридичних питань слід підходити обережно, щоб уникнути значних витрат.

Чесне і чуйне спілкування допомагає парам порозумітися, а самотнім знайти друзів. Розчарування після 16 грудня може призвести до сварок як для пар, так і для матерів з дітьми.

Число 4 (Люди, що народилися 4, 13, 22 та 31 числа будь-якого місяця)

Четвірки-професіонали можуть брати на себе керівні ролі, але конфронтації з начальством краще уникати. Здобувачі можуть розраховувати на стабільну, добре оплачувану роботу до кінця місяця. Очікується появи нових джерел доходів, підтримка зі сторони.

Зірки допоможуть парам втамувати образи, а самотні Четвірки можуть знайти кохання через друзів чи ділові зустрічі.

Фото: Getty Images

Число 5 (Люди, що народилися 5, 14 та 23 числа будь-якого місяця)

Нещодавні досягнення П'ятірок можуть оцінити, тому варто розраховувати на підвищення по службі чи пільги. В особистому житті самотні люди можуть знайти любовний інтерес на відстані, а парам відродження пристрасті обіцяє переїзд.

Після 16-го числа брати та сестри можуть посперечатися, але після 25-го мир повернеться. Емоційні перепади після 27 числа можуть нашкодити матерям.

Читайте також: Минуле постукає у двері: грудень зробить неприємний сюрприз трьом знакам Зодіаку.

Число 6 (Люди, що народилися 6, 15 та 24 числа будь-якого місяця)

Шісткам рекомендує уникати проблем із колегами, а також двічі подумати про початок нових проектів: можливі непередбачені дії конкурентів. Незаплановані покупки можуть стати некерованими, тому будьте розважливими.

У відносинах необхідно розплутати сімейні образи, а ось самотні люди знаходяться на порозі привабливих любовних перспектив. Після 16 числа пари можуть спокійно обговорювати важкі примирення речі.

Число 7 (Люди, що народилися 7, 16 та 25 числа будь-якого місяця)

У фінансовому відношенні Сімкам радять віддавати пріоритет питанням нерухомості та джерелам пасивного доходу: це принесе довгострокову вигоду. Уникайте сумнівних схем і ретельно подумайте, перш ніж робити великі покупки.

Самотні люди можуть мати романтичні зустрічі, тоді як у шлюбі можливий тиск обов'язків. Жінки-Сімки після 16 грудня можуть відчути зростаючу повагу та кохання.

Число 8 (Люди, що народилися 8, 17 та 26 числа будь-якого місяця)

Вісімки-професіонали можуть досягти успіху, отримавши підвищення по службі та завоювавши довіру старших. Чекайте на фінансовий успіх або пасивний доход після 25-го числа.

Нестабільність грудня може погіршити стосунки, але після 27 числа жінки знайдуть втіху в колі близьких. Парам знадобляться чесні довгі розмови, щоб відновити гармонію.

Читайте: Який місяць 2024 року стане найщасливішим: гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Число 9 (Люди, що народилися 9, 18 або 27 числа будь-якого місяця)

Уникайте необдуманих кредитів або інвестицій після 16 числа. Прозорі та відкриті розмови необхідні для вирішення нагальних проблем у відносинах. Самотні люди шукатимуть другу половинку через роботу чи пов'язані зі здоров'ям заняття. Жінкам-Дев'яткам слід зайнятися очищенням простору, щоб досягнути гармонії вдома.

Цікаві новини для вас:

Ретроградний Меркурій їм не страшний: три знаки Зодіаку, які не мають проблем.

Будуть шоковані подарунками долі: два знаки Зодіаку, які знайдуть щастя до кінця року.

Самотні серця знайдуть кохання: любовний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин