Лайм

Ковбойські та під крокодила: які чоботи будуть наймоднішими у 2024 році

Поекспериментуйте з образами

На календарі – початок грудня, і багато модниць задумалися, яким теплим взуттям та одягом доповнити свій гардероб на зиму. І якщо ви ще в пошуках, пригляньте чоботи з гострим носком або інші варіанти. theLime зробив для вас добірку з найактуальнішими моделями сезону.

Читайте також: Які ботильйони в моді у 2023-2024 році: добірка трендового взуття на осінь та зиму.

Чоботи з крокодилової шкіри

У моді стильний тренд 90-х – моделі із крокодилової шкіри або з імітацією під неї. Якщо ви хочете підкреслити свою елегантність, підберіть високі чоботи, які можна носити як зі спідницями міні, так і з сукнями міді та максі. Така модель особливо ефектно виглядає у коричневих та зелених відтінках.

Фото: instagram.com/dawn.tan

Фото: instagram.com/cocobassey

Фото: STAUD

Ковбойські чоботи

Ковбойські чоботи у західному стилі добре підходять для перехідного періоду та теплої зими. Вони мають загострений носок та скошений підбор, а також декоративні деталі у вигляді вишивки чи строчки. Таке жіноче взуття можна носити не тільки з короткими спідницями, але і з брюками та довгими сукнями.

Фото: instagram.com/raeannlangas

Фото: ANTHROPOLOGIE

Фото: PARIS TEXAS

Читайте також: Які кросівки будуть наймоднішими у 2024 році: у тренді ретро і яскраві кольори.

Черевики для вечірки

Для вечірок і світських заходів можна приглянути черевики в кольорі металік або моделі золотистого відтінку. У такому взутті ви точно виділятиметеся із сірого натовпу на танцполі. Носити їх можна як яскравий акцент і з повсякденним одягом, якщо, звичайно, ви любите увагу оточуючих.

Фото: instagram.com/smythsisters

Фото: ZARA

Фото: COS

Байкерські чоботи

Також на піку популярності мотоциклетні чоботи або, як їх ще називають, байкерські, які схожі на спеціальне взуття для їзди на мотоциклі (воно відрізняється жорсткою конструкцією та особливим дизайном). Це черевики або чоботи, виготовлені з товстої шкіри, з прямим силуетом носка і рівним каблуком, висота їх у середньому досягає середини гомілки.

Особливо модні моделі, що прикрашені блискавками та пряжками, – вони зручні та мають міцну підошву, що робить їх придатними для осіннього та зимового сезону.

Фото: instagram.com/camillecharriere

Фото: ARKET

Фото: REFORMATION

Лаковане взуття

Також повертається в моду взуття з лакової шкіри. Одягайте чорну сукню-футляр, яку доповнять ботильйони на високих підборах, непомітні аксесуари, класична сумка та пальто. Для неформальних луків підійдуть лаковані черевики на тракторній підошві, а також чоботи з вузьким носком та маленьким каблуком-чарочкою.

Фото: & OTHER STORIES

Фото: MANGO

Фото: instagram.com/anoukyve

Цікаві новини для вас:

  1. Як одягатися взимку, щоб теплий одяг не повнив фігуру: поради для жінок.
  2. У чому зустрічати Новий рік-2024: добірка стильних образів з теплими сукнями.
  3. Стилістка назвала модні помилки, через які жінки після 50 років втрачають молодий вигляд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу