Лайм

Як утеплити зимове взуття в домашніх умовах: швидкий спосіб з фольгою

Візьміть на замітку цю хитрість

В особливо прохолодні зимові дні важливо знати, як швидко зігрітися. Не в останню чергу слід подумати про тепле та якісне взуття, яке не дозволить ногам замерзнути. Утеплити цю річ можна за допомогою маленького дієвого лайфхаку.

Так, якщо немає змоги купити сучасне шкіряне взуття або черевики з нубука, врятувати ситуацію можна за допомогою копійчаного способу. Він підійде як для дорослого, так і для дитячого взуття. Візьміть для утеплення черевиків теплоізоляційну фольгу, яка використовується для утеплення стін та відображення тепла від батарей - цей матеріал надійно захистить ногу від переохолодження.

Читайте також: Яка ковдра найтепліша: найкращі матеріали, які зігріють в разі перебоїв з опаленням.

Фото: pinterest

Все, що потрібно, - це вирізати із шматка такої фольги устілку за потрібним розміром. Для цього достатньо дістати устілку з вашого взуття, обвести її маркером, після чого акуратно вирізати. Далі на поверхні устілки слід зробити кілька отворів діаметром не більше 5 мм - це необхідно для того, щоб ноги не пріли у взутті.

Як правильно носити устілку з фольги

Її слід розмістити на самий низ взуття, а зверху покласти вашу звичайну устілку – у такому випадку навіть у найсуворіші морози ви будете почуватися впевнено і не боятиметесь, що можете замерзнути.

Однак багато людей роблять і навпаки: кладуть фольгу зверху на устілку - у такому випадку виходить, що фольга відбиває тепло від ноги і залишає його в черевику.

Читайте на тему: Буде тепло навіть під час блекауту: що має бути у будинку кожного українця.

Фото: pinterest

Можна скористатися обома варіантами: наприклад, коли ви сидите чи стоїте, фольгу можна залишати зверху устілки, а під час ходьби краще обрати перший варіант - покласти устілку на самий низ черевика.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Скільки потрібно варити зелену та білу спаржу, як правильно її підготувати, а також скільки хвилин обсмажувати на сковороді  

Сандалі дідуся і слінгбекі: стилістка назвала головні взуттєві тренди цього літа

Модельєр продемонструвала, які варіанти модного взуття доглянути на літній сезон, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу