Лайм

Не чекайте від них щедрих подарунків: астрологи назвали найскупіші знаки Зодіаку

Їм більше подобається витрачати гроші на себе

Деякі люди щедрі і не шкодують грошей на подарунки, а деякі заощаджують на інших і люблять тішити лише себе. Астрологія вірить, що на ці якості впливає знак Зодіаку, під яким народилася людина. Астрологи видання Pinkvilla виділили 4 зодіакальні знаки, які настільки скупі, що їхні презенти викличуть лише здивування, а іноді й розчарування.

Читайте також: Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва.

Фото: Getty Images

Скорпіон

Це найскупіший знак Зодіаку, коли йдеться про подарунки. Ці люди часто шукають способи отримати максимальну вигоду від дружби. При цьому вони не готові вкладати гроші у відносини і ніколи не будуть витрачатися. Якщо у вашому житті є Скорпіон, розраховуйте на такі подарунки як дешеві ручки, футболки зі знижкою або навіть підроблені кулони з розпродажу.

Стрілець

Цей знак відрізняється бережливістю і пишається тим, що в будь-якій ситуації заощаджує максимально. І хоча у нього немає наміру вас образити, його подарунки завжди досить скупі. Пам'ятайте, що презент Стрільця не показує його ставлення до вас, просто цей знак вкрай ощадливий.

Читайте також: Думають лише про себе: астролог назвав найбільших егоїстів серед знаків Зодіаку.

Лев

Ви можете скільки завгодно хвалити та догоджати Леву, але найкращий спосіб привернути його увагу – це дорогі подарунки. Вони цінують гарні речі в житті і люблять, коли їх балують подарунками. Однак щедрого жесту у відповідь ви не побачите, оскільки Леви воліють балувати лише себе.

Телець

Хоча у нього можуть бути найблагородніші наміри, ви можете розраховувати лише на те, що цей знак Зодіаку віддасть рівно стільки, скільки й отримає. Телець пригадає останній подарунок, який ви йому дарували, і вибере рівний або навіть менший за вартістю. Тільці набагато більше люблять отримувати подарунки, аніж їх дарувати.

Раніше астрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку не варто звертатися з проблемами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї