Лайм

В мережі показали, як красиво упакувати подарунки будь-якої форми: відео

Знадобиться пакувальний папір, скотч та ножиці

Різдво та Новий рік-2024 вже не за горами, і багато людей упаковуватимуть подарунки для своїх рідних та близьких людей. Щоб вони мали красивий та охайний вигляд, одна з користувачок TikTok поділилася своїми порадами з упакування подарунків будь-якої форми.

Є подарунки, які легко упаковувати, а є презенти нестандартної форми, яким складно надати привабливого вигляду. Австралійська блогерка Шантель Міла (Chantel Mila) у короткому відео показала три способи, як загорнути подарунок у папір.

Читайте також: Топ-6 ідей новорічних подарунків для чоловіка: варіанти на будь-який бюджет.

Фото: unsplash.com

Як упакувати подарунок нестандартної форми

На прикладі м'якої іграшки дівчина показала, як із подарунка нестандартної форми можна зробити різдвяну хлопавку.

Спочатку блогерка розрізала обгортковий папір за розміром і помістила іграшку в середину. Потім вона склала кожну половину паперу так, щоб він зійшовся посередині, і закріпила його скотчем.

Далі Шантель дістала подарунок і розправила папір у прямокутник, після чого знову склала його по довжині, щоб вийшов тонкий прямокутник. Потім склала сторони всередину приблизно на п'ять сантиметрів і відрізала чотири кути у вигляді прямокутного трикутника.

У розгорнутому вигляді це нагадувало велику хлопавку, в середину якої можна було покласти подарунок. Потім блогерка перев'язала сторони стрічкою і подарунок був готовий.

Фото: unsplash.com

Як упакувати круглий подарунок

Щоб красиво запакувати подарунок круглої форми, наприклад свічку, блогерка відміряє необхідну кількість паперу, а потім розрізає кожну довгу сторону на смужки шириною приблизно 2-3 см.

Потім кладе подарунок на папір та закріплює його скотчем. Кожну відрізану смугу складає довкола нижньої та верхньої частини презенту. Щоб надати різдвяному подарунку родзинки, Міла рекомендує прикрасити його бантом.

Читайте також: Що подарувати колезі на Новий рік 2024 року: ідеї універсальних та приємних подарунків.

Фото: unsplash.com

Як упакувати подарунок неправильної форми

Якщо ви вирішили подарувати кепку і не знаєте, як її красиво запакувати, тоді скористайтеся наступним лайфхаком від Шантель.

Для початку відміряйте папір, щоб він помістився навколо подарунка, і скріпіть середину скотчем. Потім складіть основу вгору і злегка розкрийте папір, щоб вийшов ромб. Складіть сторони всередину, а потім закріпіть скотчем, щоб вийшло плоске дно.

Покладіть подарунок всередину, запечатайте верхню частину, і у вас вийде чудовий акуратний пакет з обгорткового паперу.




Дізнайтеся, які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити та засмутити.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня