Лайм

Широкі ремені стали трендом 2024 року: з чим носити цей помітний аксесуар

Стильний спосіб підкреслити талію і зробити вбрання більш вишуканим

Жоден образ не виглядатиме цілісним без аксесуарів, мода на які змінюється із сезону в сезон. Якщо говорити про тренди 2024 року, то звернути увагу варто на широкі ремені. Вони можуть не просто стильним способом підкреслити талію, але й стати акцентом всього вбрання.

Читайте також: Повинні бути у кожної жінки: стилісти назвали шість речей, які ніколи не вийдуть із моди.

Фото: https://www.instagram.com/carolinaherrera

Основна мета широкого ременя цього року - виділити талію. Носіть ремінь на її найвужчій частині, щоб створити силует пісочного годинника.

Фото: https://www.instagram.com/thestylestalkercom

Поєднуйте широкі шкіряні ремені з сукнями та спідницями, брюками чи джинсами із завищеною талією. Також у 2024 році їх можна сміливо вдягати поверх комбінезонів, довгих теплих кардиганів або блейзерів.

Кейт Бланшетт на Паризькому тижні моди весна-літо 2024 року Фото: Getty Images

Фото: Pinterest

Широкий ремінь поверх кардигану або піджака оверсайз надасть вашому образу вишуканості. Це також привертає увагу до талії.

Фото: Pinterest

Якщо ви носите однотонне вбрання, широкий ремінь контрастного кольору може стати чудовим акцентом і додати образу візуального багатства. Втім, якщо ремінь доповнює колір вашого вбрання, але відрізняється від нього текстурою, це також стане гарним модним кроком.

Читайте також: Які пальта в моді у 2024 році: головні тренди жіночого верхнього одягу.

Фото: Pinterest

Не бійтеся носити широкі ремені з незвичайною текстурою або малюнком. Вони зможуть додати неповторності до вашого вбрання. Втім, стиль ременя має відповідати загальному стилю вашого вбрання. Богемний ремінь може не підійти до ділового чи повсякденного ансамблю.

Фото: https://www.instagram.com/carolinaherrera

Не забудьте про інші аксесуари. Широкий ремінь може стати ефектною деталлю, тому пам'ятайте, як він вписується в загальний образ, поєднується із сумкою чи взуттям.

Фото: Pinterest

Дізнайтеся також, як виглядають наймодніші джинси 2024 року: один колір став найпопулярнішим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею