Лайм

Довжина максі, шкіра та денім: які спідниці будуть модними у 2024 році

На які моделі звернути увагу у новому сезоні

Спідниця - один з найжіночніших предметів базового гардеробу. Модниці часто вибирають її за основу витончених і невимушених образів, незалежно від пори року. На які тренди варто звернути увагу у 2024 році та як стилізувати модні моделі - далі у матеріалі theLime.

Довжина максі

Однією з ключових покупок 2024 року стане спідниця-олівець. Цього року ця відома багатьом модель зазнала невеликих змін - поділ став довшим. Він може закривати ікри або навіть щиколотки. У парі з футболкою, кардиганом, блейзером або піджаком можна створити безліч трендових образів.

Читайте також: Які джинси будуть наймоднішими у 2024 році: топ-7 трендових фасонів на будь-який смак.

Фото: instagram.com/monikh

Фото: COS

Фото: The Frankie Shop

Джинсова спідниця

Джинсова тканина - неймовірно популярна, і в гардеробі кожної дівчини обов'язково є хоч одна річ з деніму. Одна з причин популярності джинсового одягу - універсальність та невибагливість у носінні. Крім модних джинсів фаворитом модниць стала джинсова спідниця, яка має величезну різноманітність фасонів. У 2024 році в тренді простий крій та довжина максі.

Фото: Nobody's Child

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Шкіряна спідниця

Якщо любите шкіряні штани, тоді ви гідно оціните жіночний образ зі шкіряною спідницею. Ця модель говорить сама за себе, тому все, що вам потрібно - це базовий джемпер і чоботи до коліна, щоб втілити в життя один з найстильніших подіумних образів цього сезону.

Читайте також: Пухнасті та затишні: як виглядають наймодніші светри на зиму 2024 року.

Фото: instagram.com/sobalera

Фото: COS

Фото: Mango

Спідниця-карго

Спідниця-карго, яка була хітом 2023 року, переходить у новий модний сезон. Спідниця з великими накладними кишенями та розрізом спереду як ніколи актуальна у 2024 році. Для холодних місяців вибирайте теплі тканини, для літніх та весняних образів - льон або бавовну.

Фото: Mango

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше стилісти назвали 4 предмети жіночого гардеробу, яких варто позбутися в 2024 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею