Лайм

Мають бути у кожної жінки: стилісти назвали шість речей, які ніколи не вийдуть із моди

Перевірте себе та розкажіть подрузі

Як відомо, модні тенденції мають певну циклічність – і те, що носили у 1990-х або навіть раніше, згодом знову стає популярним. Однак існує кілька речей, які актуальні незалежно від трендів та модних віянь. theLime зробив для вас невелику добірку.

Читайте також: Які пуховики вважають наймоднішими у 2024 році: Андре Тан назвав ключові тренди.

Сукня із запахом

Така річ має бути в гардеробі кожної модниці. Сукня із запахом може бути з короткими або довгими рукавами, спідницею А-силуету, спідницею-олівцем тощо. Для літніх луків пригляньте модель з легкої тканини з рукавами, що розвіваються, а взимку виберіть трикотажну і поєднуйте її з колготками і черевиками.

"Таке плаття підійде практично під будь-який тип фігури, його можна носити окремо або поверх топа з довгими рукавами", зазначила Мішель Барретт, стиліст та засновник компанії Capsule Closet Stylist, у коментарі bestlifeonline.com.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Біла сорочка

Класична біла сорочка вважається базовою деталлю гардеробу, яка ніколи не виходить із моди. Можна вибрати шовкову, бавовняну, пряму чи приталену – у ній завжди почуваєшся на всі 100%. Для більш розслаблених луків можна приглянути модель оверсайз, яку можна поєднувати як зі спідницями та брюками восени та навесні, так і накинути поверх купальника влітку.

"Її можна носити як базовий шар, заправлений у костюм, незаправлений поверх легінсів, під светр або поверх майки у крайньому випадку, це може бути навіть пляжне плаття", – говорить Елізабет Косич, сертифікований імідж-стиліст і засновник компанії "Елізабет Косич Стайлінг".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси прямого крою

Блакитні чи сині джинси прямого крою – це класика. Носити їх можна з білою сорочкою, а в прохолодніший час – з гольфом-водолазкою або светром. Доповнять лук лофери або зручні кросівки.

"Оригінальний стиль прямих джинсів Levi's завжди актуальний і ніколи не старішає", – каже Барретт. "Це майже основа для всіх джинсів, решта – адаптація оригінального стилю".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Нестаріюча класика: сім предметів капсульного гардеробу, які ніколи не вийдуть із моди.

Спідниця А-силуету

Спідниця А-силуету ще один класичний вид низу, хоча через декілька років вона стане більш популярною з довшим і коротким подолом. Придивіться таку річ із якісного матеріалу нейтрального кольору.

"Найпоширенішою є спідниця А-силуету довжиною до коліна", каже Барретт.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Тренч

Тренч, або як його ще називають тренчкот – модель дощового плаща з незмінними атрибутами: він зазвичай двобортний, з погонами та відкладним коміром, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. Шиють його з вовняної або бавовняної тканини з водовідштовхувальним ефектом, а також зі шкіри або еко-шкіри.

"Підберіть класичний хакі або один із ваших найзручніших світлих або темних нейтральних відтінків, наприклад оливково-зелений, пуховий, кам'яний, чорний або зимовий білий", зазначила Косич.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Укорочене пальто

Зимові пальта коштують дорого, тому якщо ви збираєтеся інвестувати, ви повинні бути впевнені, що з роками ваша покупка окупиться. Замість довгого пальта Косич пропонує звернути увагу на коротку модель.

"Спробуйте образ з високим і низьким вирізом і поєднуйте класичне вкорочене пальто з вечірніми сукнями з оборками, сукнями максі в стилі бохо або з класичними костюмами, щоб розслабити суворий образ", зазначила Косич.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які пальта в моді у 2024 році: головні тренди жіночого верхнього одягу.
  2. Як виглядають наймодніші джинси 2024 року: один колір став найпопулярнішим.
  3. Який одяг буде модним у 2024 році: топ-5 головних трендів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею