Лайм

Астрологи назвали знаки східного Зодіаку, яким Рік Дракона-2024 може принести проблеми

Фахівці поділилися поясненнями

Астрологи вже назвали найвдаліші дні лютого для кожного знаку Зодіаку, а тепер вони поділилися іншим прогнозом. Зокрема, експерти порталу Times of India розповіли, яким знакам східної астрології рік Дракона може принести проблеми. Детальне пояснення для цих символів - нижче на сторінці.

Читайте також: Любовний сюрприз: три знаки Зодіаку у лютому чекає зустріч з особливою людиною.

Фото: unsplash.com

Бик (Козеріг)

Цей символ може мати деякі труднощі через те, що енергія Зеленого Дерев'яного Дракона суперечитиме їхнім традиційним цінностям та методам. Ви будете демонструвати та досліджувати нові для себе сфери, а також можете почати заощаджувати для отримання більш стабільного доходу. Не виключено, що у 2024 у вас буде кілька джерел доходу.

Тигр (Водолій)

Ви теж можете зіткнутися з деякими перешкодами, оскільки енергія Зеленого Дерев'яного Дракона створить для вас більш конкурентні та непередбачувані умови. Ви будете спостерігачем, будете аналізувати ситуацію та намагатися переглянути свої цілі. Окрім того, за прогнозами фахівців, ви будете демонструвати більшу вибагливість до людини, яка поруч із вами. Тим не менше, зірки радять вам поводитися чемно з усіма, кого ви зустрінете на своєму шляху.

Кінь (Близнюки)

Перед вами цього року, ймовірно, теж з'являться випробування та зміни, тому будьте готові до виникнення нових ситуацій та подолання непередбачуваних обставин. Що стосується грошей, то вони точно у вас будуть, проте, пам'ятайте, що ними слід правильно скористатися.

Читайте на тему: Витрачають найбільше грошей: астрологи назвали головних шопоголіків Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Собака (Терези)

Ви теж можете зіштовхнутися з перешкодами у рік Зеленого Дерев'яного Дракона, оскільки енергія цього символу не відповідає вашому лояльному та традиційному характеру. Ви можете поринути у власні думки, через що з'являться невпевненість та вагання.

  • Дракон несе їм багато радості: також експерти назвали п'ять знаків за китайським гороскопом, яким пощастить у коханні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього