Лайм

Улюбленці долі: астрологи назвали знаки східного Зодіаку, яких Новий рік Дракона обдарує щастям

Пощастить чотирьом знакам Зодіаку

Згідно з китайським календарем, 10 лютого офіційно настане Новий рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Ця дата має велике символічне значення серед шанувальників східної астрології, і деяким знакам уже пророкують велику удачу. Ось що пише про це Calgary Herald у своєму астропрогнозі.

Читайте також: Що має бути на столі у Китайський Новий рік Дракона: рецепт головної страви.

Фото: Getty Images

Пацюк

Роки народження: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Хороші новини для всіх, хто народився в рік Пацюка: вони добре ладнають із Драконом, а це означає, що 2024 рік буде для них сприятливим. Успіх може особливо супроводжувати представників знаку на робочому місці та у фінансах. Щоб відчути позитивні вібрації в особистому житті, необхідно підтримувати безперервне спілкування зі своєю половинкою. Слухайте, слухайте і ще раз слухайте своїх коханих, щоб уникнути потенційних конфліктів. До речі, щасливим кольором року для Пацюків буде чорний.

Кінь

Роки народження: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Астрологи пророкують запаморочливу удачу для тих, хто народився в роки Коня. Представники цього знаку відрізняються енергійною вдачею, і в 2024 році на них чекатиме низка кар'єрних успіхів або змін, пов'язаних із діяльністю. Поза роботою Коні розвиватимуть свій спокійніший бік особистості, що призведе до щастя та благополуччя в родині та стосунках. Вважається, що це рік позитиву та процвітання для Коней, а успіх їм принесуть жовтий та зелений кольори.

Читайте також: Закохаються і будуть щасливі: які знаки китайського Зодіаку в 2024 році влаштують особисте життя.

Мавпа

Роки народження: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Мавпа добре ладнає з Драконом, і він посилає сприятливі обставини представникам цього знаку. Можливо, Мавпам доведеться довести керівникам свою цінність, але як тільки вони це зроблять, рік буде вдалим на роботі. Любовні стосунки, швидше за все, залишаться стабільними: жодних великих злетів та падінь, лише спокій та гармонія. Затишшя подарує Мавпам час попрацювати над собою і, можливо, освоїти нову навичку. Кажуть, що числа, які приносять Мавпам успіх, — 4 і 9, а символами щастя стануть квіти хризантеми.

Дракон

Роки народження: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Слава та багатство прийдуть до Драконів у 2024 році, особливо в оточенні щасливих кольорів срібла та золота. Хоча представники знаку можуть зіткнутися з деякими перешкодами на шляху до своїх бажань, загалом це гарний рік, який ідеально сприяє щасливим змінам, включаючи шлюб, народження дітей, покупку житла або початок нового бізнесу.

Раніше ми розповідали, що приготувати на китайський Новий рік, щоб привабити щастя.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шоколадні кекси з простих продуктів: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як в домашніх умовах приготувати шоколадні мафіни з какао, які можна взяти з собою в якості перекусу в дорогу або на навчання

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких