Лайм

Манікюр з тюльпанами – ніжний тренд весни 2024 року: красиві варіанти виконання

Додайте жіночності у свій образ

Весною як ніколи хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій за допомогою яскравих фарб. Тим паче, що для багатьох дівчат похід у салон краси на манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. Весною хочеться чогось незвичного, і якщо ви вже робили манікюр із ромашками, цього разу прикрасьте нігті тюльпанами. theLime зробив невелику добірку з актуальними дизайнами.

Читайте також: Лавандовий манікюр став головним трендом весни 2024 року: фото модних нігтів.

Як відомо тюльпан – один з найпопулярніших весняних квітів. Він символізує найприємніші почуття – радість, ніжність, турботу, щастя та любов. Саме тому тюльпани найчастіше дарують на 8 березня чоловіки своїм коханим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо ви втомилися від однотонного манікюру, прикрасьте один чи кілька нігтів тюльпанами. Найпростіший спосіб – це використовувати спеціальні наклейки або, як їх ще називають, слайдери.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також такий дизайн можна зробити за допомогою стемпінгу – тобто перенести на ніготь за допомогою штампу малюнок із трафарету. Робимо манікюр, покриваємо ніготь основним кольором та вибираємо колір стемпінгу, який має контрастувати з основним. Потім окремі деталі тюльпану можна промалювати іншим кольором.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – попросити свого майстра манікюру намалювати гарні весняні квіти від руки. Однак у цьому випадку необхідно враховувати, що ця робота дуже копітка і вимагає особливих навичок. Тому не кожен майстер може точно відтворити ваш задум.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр із тюльпанами можна доповнити іншими дизайнами. Наприклад, зробити відблиски за допомогою золотистої чи сріблястої фольги.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Манікюр з квітами – модний варіант на 8 березня: фото гарних весняних дизайнів.

Якщо ви не любите надто яскраві відтінки, вибирайте класичний французький манікюр, для якого нігтьову пластину покрийте неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця нанесіть білий або інший колір. Доповнити такий нейл-арт можна тюльпанами на одному або кількох нігтях.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один оригінальний варіант - зображення маленьких тюльпанів. Такий дизайн можна зробити на одному нігті або кількох або доповнити його іншими нейл-артами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Нейл-арт із тюльпанами буде гарно виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих. Можна використовувати нейтральні бежево-рожеві відтінки для всіх нігтів або зробити яскравий манікюр, а один ніготь виділити іншим кольором і на ньому зробити зображення тюльпана.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як виглядають головні тренди манікюру на весну 2024 року: фото.
  2. Весняний тренд манікюру, колір якого підкорює модниць у всьому світі: фото.
  3. Новинки весняного манікюру на 8 березня: як стильно прикрасити нігті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня