Лайм

Леся Нікітюк показала, який вигляд має наймодніше взуття на весну і літо 2024 року: фото

Зверніть увагу, з чим можна поєднувати взуття

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: грубі черевики на шнурівці та масивній підошві для прохолодних днів, кросівки чи кеди – для спортивних луків, а також трендові балетки – для жіночніших. theLime вирішив розповісти, із чим цієї весни поєднує туфлі на низькому ходу популярна українська телеведуча Леся Нікітюк.

Читайте також: Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото.

Телеведуча стежить за трендами та має свій власний стиль, а також ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram фото у модних луках із різних заходів, відпочинку та повсякденного життя.

Так, на вихідних Нікітюк прогулялася центральними вулицями столиці України та продемонструвала в Instagram-stories стильний аутфіт у класичних кольорах. Ведуча одягла чорну спідницю міні та бежеву футболку, а зверху накинула укорочений піджак у тон до спідниці. Завершувала образ брендова сумка із незвичною ручкою.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Стиль 50-х та балетки з гострим носком: який вигляд мають модні туфлі 2024 року.

А доповнити свій лук Нікітюк вирішила трендовим взуттям на плоскому ходу – чорними балетками. Це класична модель жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором. Такі туфлі отримали свою назву за подібність до професійного взуття для балету. Цього року у тренді балетки з гострим та квадратними носками, з тваринними принтами (наприклад, леопардовим), а також з ремінцями та різними деталями.

Леся Нікітюк обрала модель із трендовим квадратним носком, тонкими ремінцями, прикрашеними шипами, а також милим акцентом у вигляді крихітного бантика.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Під трендові туфлі на весну вона одягла білі шкарпетки – як відомо, цей модний аксесуар на піку популярності вже кілька років. Це не тільки зручно і практично, тому що таким чином можна захистити ноги від незручного взуття та мозолів, але ще й виглядає стильно.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Цікаві новини для вас:

  1. Приталені силуети і елегантне взуття: як одягатися у стилі леді, який став трендом 2024 року.
  2. "Куртка діда" і відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.
  3. Вони додають віку: стилісти назвали 5 кольорів, яких варто уникати жінкам після 50 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня