Лайм

Стиль 50-х і балетки з гострим носком: який вигляд мають наймодніші туфлі 2024 року

Придивіться щось на весну та літо

На календарі – кінець зими, а це означає, що настав час задуматися щодо образів на весну. Якраз напередодні нового сезону чимало модниць перебирають речі, щоб зрозуміти, яким одягом, взуттям та аксесуарами урізноманітнити свій гардероб. І якщо ви вже приглянули варіанти модних кросівок, зверніть увагу на інші моделі взуття. theLime зробив для вас невелику добірку.

Читайте також: Чоботи-слоучі та зручні балетки: як виглядає модне взуття 2024 року.

Балетки з гострим носком

Балетки – це класична модель жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором. Такі туфлі отримали свою назву за подібність до професійного взуття для балету.

Цього року в тренді балетки із гострим носком. Носити їх можна з джинсами та брюками, лонгслівом або водолазкою, а також довгим пальто або тренчем.

Фото: TOTEME

Фото: MANGO

Фото: PRADA

Сітчасті балетки

Багато модниць люблять носити зручні балетки навесні та влітку. І якщо у вашому гардеробі є такі з натуральної шкіри, на літо можна приглянути модель у сіточку. Це може бути синтетична сітка, перфорація, плетіння чи мереживо. Сітчасті туфлі виглядають стильно та ідеально вписуються у літній гардероб, коли на вулиці стоїть спекотна погода.

Фото: MANGO

Фото: SCHUTZ

Фото: BLACK SUEDE STUDIO

Взуття з атласу

Одна з найнесподіваніших тенденцій сезону – атласні туфлі та мюлі. Це, швидше, взуття для святкового заходу та виходу у світ, оскільки один з головних мінусів цього матеріалу – він дуже швидко брудниться, а також вимагає до себе дбайливого ставлення та особливого догляду.

Фото: LOULOU STUDIO

Фото: REFORMATION

Фото: NINE WEST

Читайте також: Балетки з гострим носком стали трендом 2024 року: як виглядає модне взуття.

Взуття у стилі 50-х

Як відомо, мода циклічна, і в 2024 році модниці носитимуть такі ж моделі, що були колись у їхніх бабусь. На піку популярності мигдалеподібні туфлі на невисокому підборі із закругленими носками.

Фото: THE ROW

Фото: MASSIMO DUTTI

Фото: AEYDE

Лаковане взуття

Також повертається в моду взуття із лакової шкіри. Це можуть бути як чоботи на невеликому підборі для більш прохолодних днів, так і ботильйони, а для теплої весни та літа можна приглянути туфлі-човники.

Фото: TOTEME

Фото: REFORMATION

Фото: JEFFREY CAMPBELL

Взуття бордового кольору

Щоб урізноманітнити свій гардероб і виділитися із сірої маси, пригляньте замість класичного чорного взуття бордового кольору або, як його ще називають, кольору бургунді. Це можуть бути зручні лофери, туфлі-човники на високих підборах, балетки або кросівки.

Фото: SAINT LAURENT

Фото: ADIDAS

Фото: ZARA

Туфлі та балетки з контрастним носком

У 50-х роках минулого століття французький модельєр і засновниця модного будинку Chanel Коко Шанель запропонувала жінкам унікальну пару взуття, яке насправді вигадала для себе. Модельєр хотіла, щоб її туфлі були створені подібно до двоколірного чоловічого взуття французького шевця Раймонда Массаро, який працював з нею в ті роки.

Бежеві туфлі з контрастним чорним носом та відкритими п'ятами, які назвали слінгбеками, стали вершиною її дизайнерської думки. А через кілька років з'явилася зручніша версія без каблука – балетки. Їхні відмінні риси це чорні носок, тканинна окантовка і маленький бантик спереду.

У 2024 році модельєри переосмислили цей тренд і пропонують модницям різні варіації таких туфель та балеток.

Фото: CHANEL

Фото: STUART WEITZMAN

Фото: J.CREW

Цікаві новини для вас:

  1. Стилістка назвала фасон штанів, які стали великим трендом 2024 року: фото.
  2. Пальта і куртки на весну: які фасони будуть наймоднішими у 2024 році.
  3. Штани капрі повернулися в моду з 90-х: як носити їх у 2024 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня