Лайм

Манікюр "перепелине яйце" - яскравий тренд на Великдень: сучасні ідеї виконання

Такі нігті відразу піднімуть настрій

5 травня православні християни східного обряду в Україні відзначать Великдень-2024. Це свято має важливі духовні основи та багаті кулінарні традиції, але для створення приємного настрою його атрибути можна використовувати навіть у манікюрі. Наприклад, багато модниць на честь Великодня прикрашають нігті дизайном "перепелине яйце", який рік у рік не втрачає популярності.

Читайте також: Світлий манікюр на весну: який вигляд мають наймодніші нігті на квітень 2024 року.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Цей великодній манікюр часто виконують у м'яких пастельних відтінках, які асоціюються із крашанками. Нігті покривають рожевим, лавандовим, м'ятно-зеленим, ніжно-блакитним лаком. Потім майстер створює крапчастий малюнок, який імітує зовнішній вигляд перепелиних яєць. Для цього використовуються різні відтінки коричневого, бежевого та чорного лаку для нігтів, а також пензлик чи інший інструмент, щоб створити цятки або плями неправильної форми.

Фото: Pinterest

Деякі варіанти "перепелиного" манікюру можуть також включати такі елементи, як глянсове топове покриття, яке імітує блиск яєчної шкаралупи.

Читайте також: Які тренди манікюру 1990-х повернулися в моду у 2024 році: добірка фото.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Іноді майстри доповнюють манікюр "перепелине яйце" іншими трендовими техніками: додають золоті елементи за допомогою фольги або хромової пудри-втирки, малюють абстрактні лінії, роблять основу градієнтною, прикрашають нігті милими малюнками на тему великодніх свят.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Для шанувальниць мінімалізму є цікавий варіант однотонного манікюру, де лише два акцентних нігтя покривають цятками в стилі "перепелиного яйця".

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Дізнайтеся також, який тренд манікюру був популярним у модниць ще 100 років тому.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Паски печуть у Чистий четвер: головні ритуали та народні прикмети

В який день прийнято пекти паски, яка атмосфера має бути в будинку, а також які прикмети пов'язані з приготуванням пасок на Великдень  

Меню на Великдень-2024: ідеї смачних страв на святковий стіл

Як у домашніх умовах приготувати свинину із сухофруктами, печінковий паштет, запечену скумбрію, профітролі з начинкою та салат на Великдень

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку