Лайм

Які тренди манікюру 1990-х повернулися в моду у 2024 році: добірка фото

Приклади сучасних дизайнів з ретро ноткою

Нині багато тенденцій 90-х повертаються, підтверджуючи твердження, що мода – циклічна. Сучасні гардероби поповнюються взуттям та одягом того часу, а нейл-індустрія пропонує дизайни і покриття, які робили 30 років тому. Розповідаємо, які тренди манікюру повернулися в моду у 2024 році.

Читайте також: Один з головних трендів манікюру був популярний у модниць ще 100 років тому: фото.

Блискітки

90-ті роки стали початком тренда на нігті з блискітками. Якщо тоді актуальними були лаки з великими блискітками та максималістський дизайн, то в наші дні ми трохи зменшили оберти і віддаємо перевагу блискучим французьким кінчикам та більш витонченому оформленню нігтів.

Фото: instagram.com/nailartbyqueenie

Веселий нейл-арт

У моді 90-х було багато експериментів з принтами та кольорами. У 2024 році забудьте про естетику "чистої дівчини", оскільки в тренді веселі та незвичайні дизайни нігтів.

Фото: instagram.com/imarninails

Французький манікюр

Французький манікюр був дуже популярний у 90-ті роки, і зараз цей "застарілий" тренд безперечно повертається в моду. Однак у наші дні лінії мають бути якомога тоншими, щоб вийшов "мікро" френч.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Квадратні нігті

Квадратна форма нігтів була популярна у 90-ті роки, проте останні роки вона змінилася на більш вигнуті, мигдалеподібні форми. У 2024 році квадратні нігті повертаються в моду, і це не може не тішити шанувальниць таких нігтиків.

Фото: instagram.com/paintedbyjools

Металеві покриття

Металеві відтінки повернулися до нейл-арт трендів. Найкраще в цій тенденції 90-х - це те, що ви можете вибрати будь-який колір, який вам подобається, будь то сміливий або більш нейтральний.

Фото: instagram.com/themaniclub

Tie-Dye

Неймовірно популярний у 90-х принт tie-dye ("зав'яжи-пофарбуй") знову повернувся в моду. Манікюр у стилі тай-дай - яскравий дизайн, коли використовується кілька відтінків, що переходять один в одного.

Фото: instagram.com/imarninails

Місячний манікюр

Цей дизайн був неймовірно популярний у 90-ті роки, потім втратив свою актуальність. У 2024 році місячний манікюр знову у списку трендів манікюру.

Читайте також: Модниці в усьому світі все частіше обирають рожевий манікюр: трендові варіанти виконання.

Фото: instagram.com/iramshelton

Яскраво-червоний лак для нігтів

Червоний лак для нігтів ніколи не входив з моди, але цікаво, що у 1990-ті роки цей відтінок обирали багато ікон стилю. Цей тренд легко відтворити, і він працюватиме цілий рік.

Фото: instagram.com/harrietwestmoreland

Звірячий принт

Цей тренд 90-х вже захопив світ моди, а тепер він дістався й манікюру. Від принта зебри до коров'ячого та леопардового – варіанти нескінченні.

Фото: instagram.com/iramshelton

Дивіться сучасні ідеї тигрового манікюру, який став трендом весни 2024 року: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень