Лайм

Стилістка показала, який вигляд має наймодніше жіноче взуття на весну: фото

Урізноманітніть свій гардероб новою парою

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: грубі черевики на шнурівці та масивній підошві для прохолодних днів, класичні лофери – для офісних буднів, трендові балетки з гострим носком для жіночних луків, а також кросівки або кеди – для спортивних. theLime вирішив дізнатися, яке жіноче взуття буде у тренді навесні.

Про це розповіла стиліст Яна Платонова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте також: Низька посадка та сірий колір: як виглядають наймодніші джинси 2024 року.

Ботильйони

На більш прохолодну погоду варто приглянути одну або кілька пар ботильйонів. Вони є універсальним взуттям, яке, як правило, носять восени та навесні. Це акуратні півчобітки на невисокому підборі, халява яких прикриває кісточки. Іншими словами ботильйони – це щось середнє між жіночими чоботями, туфлями та черевиками.

У 2024 році в тренді ботильйони на невеликому підборі-чарочці, який також називають "каблуком Людовика XXV", а англомовні модниці називають його "kitten heel" ("котячий каблук").

Ботильйони на невеликому підборі виглядають тендітними та елегантними. Носити таке взуття можна як із розкльошеними штанами, так і зі спідницями та сукнями.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Балетки

Ще один мастхев на весну-2024 – це балетки. Це класична модель жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором. Такі туфлі отримали свою назву за подібність до професійного взуття для балету.

Балетки було створено Сальваторе Капеціо наприкінці ХІХ століття Нью-Йорку. У 1949 році вони потрапили на обкладинку модного журналу Vogue і набули всесвітньої популярності завдяки кіноекрану, де в них з'являлися Одрі Хепберн і Бріжит Бардо. А у 2024 році у тренді моделі з ремінцем, мінімалістичні балетки, а також моделі з гострим носком.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Читайте також: Мікропідбори і широка халява: який вигляд мають наймодніші чоботи на весну-2024.

Лофери

Лофери – це туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Такою деталлю лофери нагадують мокасини, але на відміну від останніх у них є каблук. Існує кілька різновидів лоферів: пенні-лофери, лофери з пряжкою, з пензликами, з бахромою, бельгійські лофери, венеціанські лофери, сліпери тощо.

У 2024 році найпопулярнішими стали лофери на платформі та з грубою тракторною підошвою, класична модель, варіант із лакованої шкіри, а також з леопардовим принтом.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Кросівки

Стиліст також рекомендує звернути увагу на різні варіанти жіночих кросівок: це можуть бути ретро-моделі на масивній підошві або, як їх ще називають татові кросівки, трендові кросівки Onitsuka Tiger, а також яскраві або з тваринними принтами, які зараз на піку популярності.

Носити кросівки можна як зі спортивними костюмами, так і з джинсами, брюками та спідницями, створюючи стильні повсякденні луки.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Взуття на плоскій підошві

Ще один варіант на весну-2024 – зручне взуття без підборів. Це можуть бути замшеві мокасини, сандалії з леопардовим принтом або взуття на платформі.

На теплішу весну пригляньте біркенштоки – сабо з відкритою п'ятою, які виробляє німецький бренд Birkenstock. Як правило, таке взуття має ортопедичну устілку, яка повторює форму стопи, а підошва з пробки, замші та джуту не ковзає та не промокає. Носити їх можна як зі спідницями та сукнями максі, так і з джинсами.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Цікаві новини для вас:

  1. Який манікюр зараз у тренді: новинки весни для різної довжини та форми нігтів.
  2. Стилістка показала, як не потрібно носити модні джоггери: це псує пропорції фігури.
  3. Які куртки носити навесні 2024 року: сучасні тренди, які підкорюють модниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна одягати на Великдень: Андре Тан дав 5 модних порад

Український дизайнер Андре Тан розповів, що не можна одягати на Великдень-2024 – цей одяг краще залишити для інших випадків

Так ви ще не готували: рецепт сирної паски зі смаком "Снікерс"

Приготуйте на Великдень 2024 сирну паску з карамеллю, шоколадом та арахісом, яка за смаком схожа на батончик "Снікерс"

Паски печуть у Чистий четвер: головні ритуали та народні прикмети

В який день прийнято пекти паски, яка атмосфера має бути в будинку, а також які прикмети пов'язані з приготуванням пасок на Великдень