Лайм

Прямі джинси, капрі та платформа: які тренди 90-х повернулися у моду в 2024 році

Урізноманітніть свій гардероб

Як відомо, модні тенденції мають певну циклічність – і те, що носили 20, 30 чи навіть 40 років тому наші мами, бабусі та прабабусі, згодом знову стає популярним. І якщо ви вже приглянули на весну актуальні фасони джинсів, зверніть увагу на речі, які були популярні в 1990-х і знову повернулися в тренди. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Читайте також: Які тренди манікюру 1990-х повернулися в моду в 2024 році: добірка фото.

Мінімалізм

Характерні для 1990-х мінімалізм та базові речі (чорні штани, блакитні джинси, однотонні майки, футболки, светри) знову в тренді. Для капсульного гардеробу вибирайте нейтральну кольорову палітру: білий, чорний, сірий та світло-коричневий відтінки.

Фото: ARKET

Фото: WITH NOTHING UNDERNEATH

Фото: &DAUGHTER

Джинси прямого крою

Блакитні або сині джинси прямого крою – це класика, яка завжди актуальна. Крім того, вони підходять для модниць з будь-якою статурою та зростом. Носити їх можна з білою сорочкою, а в прохолодніший час – з гольфом-водолазкою або светром. Доповнять лук лофери, балетки, зручні кросівки та навіть взуття на високих підборах.

Фото: instagram.com/emswells

Фото: HUSH

Капрі

Штани-капрі це короткі штани, довжиною приблизно до середини гомілки. Капрі вважалися модними у 1950-х та 1960-х роках, а потім були на піку популярності на початку 2000-х. Капрі мають тонкий крій та вкорочену довжину, тому дозволяють відкрити ноги та підкреслити їх правильним вибором взуття. З цією річчю можна створити повсякденні образи у поєднанні з мішкуватими футболками, майками, жакетами, а також ошатнішими для особливих випадків.

Фото: MONKI

Фото: instagram.com/lucyraemcfadin

Фото: ASOS DESIGN

Фото: MANGO

Читайте також: Штани капрі повернулися в моду з 90-х: як носити їх у 2024 році.

Взуття на платформі

Взуття на платформі було на піку популярності у 1970-х роках. У 1990-х ця модель зробила камбек завдяки всесвітньо відомому поп-гурту Spice Girls. Потім цей ефектний тренд повертався на початку нульових і в 2021 році, і ось в 2024-му знову став головним елементом взуттєвого гардеробу сучасних дівчат. Носити таке взуття можна з широкими брюками або джинсами кльош.

Фото: instagram.com/rayan.xasan

Фото: M&S COLLECTION

Фото: CHARLES & KEITH

Сукня-комбінація

У 1990-х сукня з тонкого облягаючого матеріалу з вузькими бретельками була практично у кожної модниці. Сукні в білизняному стилі витримали випробування часом і зарекомендували себе як справжній предмет гардеробу тільки завдяки своїй універсальності. Її можна носити влітку як самостійну одиницю гардеробу, а навесні та восени поєднувати з сорочками, кардиганами, піджаками та теплими светрами.

Фото: ZARA

Фото: JOSEPH

Мюлі

Мюлі це популярний різновид жіночого взуття на підборах. Головна їх особливість – відкриття п'ята. Передня частина у переважній кількості моделей закрита, тільки у деякому взутті пальці відкриті. Таке взуття підійде для нестабільної весняної погоди та на прохолодні літні дні.

Фото: JW PEI

Фото: ZARA

Цікаві новини для вас:

  1. Вони додають віку: стилісти назвали 5 кольорів, яких варто уникати жінкам після 50 років.
  2. Леся Нікітюк показала, який вигляд має наймодніше взуття на весну та літо 2024 року: фото.
  3. Стилісти назвали фасони джинсів, які виглядають старомодно у 2024 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу