RU  UA

Lifestyle

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Модницям на замітку

У базовому гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів джинсів та штанів для створення різних образів. І якщо у вас є шкіряні штани для більш прохолодних днів, зверніть увагу також на інші варіанти на теплу весну та літо. theLime зробив для вас невелику добірку.

Читайте також: Екстремальна довжина та підвороти: головні тренди в джинсах, на які варто звернути увагу.

Штани, зшиті за індивідуальним замовленням

Кожна з нас знає свої недоліки і як правильно їх замаскувати. Тому можна пошити на замовлення ті самі ідеальні штани: це можуть бути штани прямого крою з високою лінією талії, штани з костюмної тканини зі стрілками, укорочені штани або вічна класика - чорні штани.

Фото: instagram.com/chrissyford

Фото: COS

Фото: & OTHER STORIES

Широкі брюки

Широкі штани або, як їх ще називають, палаццо – трендова річ, яка знаходиться на піку популярності вже кілька сезонів. Такі штани підкреслюють переваги та приховують недоліки будь-якої фігури. Весною їх можна носити з кардиганами, блузками, піджаками, джинсовими куртками, футболками та топами.

Фото: instagram.com/abimarvel

Фото: COS

Фото: REISS

Читайте також: Що носити весною замість джинсів: новий тренд підкорює серця модниць у 2024 році.

Легінси

Легінси – для багатьох це річ, яка асоціюється зі спортивним стилем та відмінно підходить для активних прогулянок та занять спортом. Однак у сучасному світі моди цей виріб вийшов за рамки чогось зручного та повсякденного, оскільки модниці створюють за його допомогою актуальні багатошарові образи. Жінки поєднують легінси зі значною частиною гардеробу: від светрів та сорочок до піджаків, блейзерів і навіть укорочених топів.

Фото: instagram.com/hannahlewisstylist

Фото: M&S COLLECTION

Фото: H&M

Лляні штани

Ллняні штани – незамінна річ на спекотні дні. Вибирайте крій штанів, які вам до вподоби, щоб створити безліч стильних луків. Актуальні фасони на літо: джоггери з льону, лляні палаццо, кльош, труби, кюлоти та інші моделі.

Однозначно мастхев літнього сезону – це лляний костюм молочного відтінку, що складається з сорочки вільного крою чи жакету та широких чи розкльошених штанів.

Фото: instagram.com/lucywilliams02

Фото: M&S

Фото: MANGO

Цікаві новини для вас:

  1. Вони додають віку: візажист розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років.
  2. Балетки у сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу.
  3. Червоний манікюр – вічна класика, яка завжди у тренді: актуальні дизайни на весну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодиака, которым удастся улучшить финансовое состояние этим летом - это Тельцы, Девы, Скорпионы и Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Как разводить фитоспорин для обработки помидоров и другой рассады перед высадкой в открытую почву - приготовление раствора фитоспорина

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Какие варианты маникюра в нюдовых оттенках присмотреть на выпускной вечер, чтобы дополнить образ и выделяться из серой толпы