RU  UA

Lifestyle

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Візьміть собі на замітку

Кожна дівчина хоче виглядати на всі 100% і навесні, і влітку, і восени, і взимку. Щоб виділитися із сірого натовпу, можна підібрати стильний лук, а також доповнити її аксесуарами та яскравими деталями, наприклад, трендовим манікюром. theLime зробив добірку з варіантами французького манікюру на короткі нігті.

Читайте також: Що таке викладний френч та який вигляд має цей популярний вид манікюру: фото.

Як відомо, класичний французький манікюр – один із найпоширеніших та найпопулярніших видів дизайну нігтів. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наносять білий колір.

Фото: instagram.com/tinybrushes

Фото: instagram.com/nuka.nails

Якщо ви любите нестандартні варіанти дизайну, зробіть золотистий чи сріблястий френч. Такий нейл-арт можна доповнити різними візерунками, намистинами чи стразами.

Фото: instagram.com/imarninails

Фото: instagram.com/paintboxnails

Також можна зробити незвичний чорно-білий мікрофренч. Це зменшена варіація класичного френча. Дуже тонка "усмішка" французького манікюру виглядає елегантно та дуже стильно у квадратній та овальній формі.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Також можна зробити френч із тваринним або, як його ще називають, анімалістичним принтом. Це може бути тигровий манікюр з леопардовим принтом або з імітацією смужок зебри або плям корови.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Також можна поекспериментувати та зробити незвичний френч на короткі нігті: наприклад, основну частину нігтя покрити лавандовим відтінком, а кінчик зробити білим. Або основу – металевим відтінком, а кінчик – золотим.

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Фото: instagram.com/betina_goldstein

Читайте також: Пастельний френч – тренд манікюру, який буде актуальним весною і літом 2024 року: фото.

Також можна зробити оригінальний молочний френч із золотистою смужкою. Такий манікюр на короткі нігті підійде як на кожен день, так і на свята.

Фото: instagram.com/chalkboardnails

Ще один варіант французького манікюру на короткі нігті – манікюр із подвійною смужкою, зроблений за допомогою хромованого лаку. Доповнити такий дизайн можна манікюром із аурою.

Фото: instagram.com/tinybrushes

На весну та літо придивіться незвичні варіанти французького манікюру з різними малюнками, наприклад, із зображенням вишень або метеликів. Такий нейл-арт можна зробити за допомогою стемпінгу - тобто перенесення на ніготь малюнка з трафарету.

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

Фото: instagram.com/nuka.nails

Ще один стильний варіант – чорний френч. Він є протилежністю класичному, у ньому вільний край нігтя забарвлюють не білим, а насиченим чорним кольором. Такий дизайн можна доповнити намистинками для створення 3D-ефекту або малюнками милих сердець.

Фото: instagram.com/nuka.nails

Фото: instagram.com/lolo.nailedit

А якщо ви хочете додати у життя яскраві фарби, зробіть неоновий французький манікюр на короткі нігті, покривши кожен кінчик іншим відтінком.

Фото: instagram.com/amyle.nails

Цікаві новини для вас:

  1. Що таке корейський "рум'яний манікюр", який підкорює модниць в усьому світі: фото.
  2. Червоний манікюр – вічна класика, яка завжди у тренді: актуальні дизайни на весну.
  3. Світлий манікюр на весну: який вигляд мають наймодніші нігті на квітень 2024 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Читайте також

Від Рака до Козерога: які знаки Зодіаку виражають почуття подарунками

Астрологи рассказали, какие знаки Зодиака скорее всего расскажут о чувствах с помощью подарков, чем произнесут это вслух

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Какие комнатные растения необходимо вынести из дома в сад, как правильно выбрать для них место, а также как за ними ухаживать

Хустка замість пояса: стилістка показала модний прийом, який варто спробувати

Инфлюэнсер и стилист Алиса Пяткова продемонстрировала в сети, как носить шелковый платок вместо пояса, чтобы выглядеть небанально