RU  UA

Lifestyle

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Придивіться варіант модного луку

Тваринні принти – тренд, який ніколи не виходить із моди. Він то зникає на фоні інших тенденцій, то знову з'являється на обрії у колекціях світових брендів. Щоб створити стильний образ, можна поекспериментувати з леопардовим манікюром або додати в свій гардероб одяг, взуття та аксесуари з таким принтом. theLime розбирався, з чим його поєднує переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, підприємець та блогер Даша Квіткова.

Читайте також: Шкіряні штани – модне придбання цієї весни: із чим їх поєднує Даша Квіткова.

Як і багато українських інфлюенсерів, Квіткова має свій власний стиль і намагається слідувати модним трендам. Вона часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instagram знімками як у повсякденних та стрітстайл луках, так і образами зі зйомок та різних заходів.

Фото: instagram.com/kvittkova

Днями вона опублікувала серію фото та відео, на яких продемонструвала образ у джинсах із леопардовим принтом. Вона обрала широкі штани з низькою посадкою, які вільно сидять на фігурі та ніяк не обмежують комфорт, але водночас надають образу нотку розслабленості та невимушеності. Важлива деталь – низ штанів із необробленим краєм, які блогер підвернула.

Фото: instagram.com/kvittkova

Леопардові штани Квіткова доповнила чорним топом, а також піджаком оверсайз із тонким ременем на талії, щоб підкреслити її. Завершували образ кеди, шкіряна сумка та сонцезахисні окуляри.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Daria Kvitkova(@kvittkova)

Читайте також: Осадча, Джамала, Ребрик та інші зірки у леопардовому вбранні закликали дати Україні танки: фото.

Зазначимо, що образи з анімалістичними принтами не слід перевантажувати. Якщо ви вибираєте леопард як акцентну деталь у своєму образі на верхньому одязі, сумці або сукні, то решту одягу краще підібрати в нейтральних відтінках: бежевих, чорних, білих або сірих.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Навесні та влітку з леопардовими штанами можна створити багато стильних луків, підібравши різне взуття та аксесуари. Такі образи підійдуть як на кожен день, так і для святкових заходів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А якщо ви любите експериментувати, речі з леопардовим принтом можна поєднувати з червоним відтінком - ще одним трендом 2024 року. Вийде стильний і яскравий образ, в якому ви точно виділятиметеся з натовпу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото.
  2. Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки.
  3. Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представители каких знаков Зодиака любят организовывать свою работу по своему собственному удобному графику и только за пределами офиса

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Возле каких растений лучше всего садить томаты, чтобы улучшить вкус плодов, сделать их большими и защитить от болезней и вредителей

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Как в домашних условиях приготовить сытную шаурму с куриным филе, морковью по-корейски и сметанным соусом, чтобы побаловать свою семью