Лайм

Яку сукню вибрати на випускний, щоб мати приголомшливий вигляд: наймодніші фасони

Підберіть сукню своєї мрії

Перед випускним вечором у дівчат традиційно багато приємних турбот: вибрати найкрасивішу сукню на свято, наприклад, вишиту в українському стилі, а також продумати, як доповнити її трендовим макіяжем та стильною зачіскою. theLime вирішив зробити невелику добірку з модними фасонами вбрання.

Читайте також: Не треба зайвих деталей: як виглядають прості і модні сукні, які підійдуть для випускного.

Ще кілька років тому модниці обирали для випускного вечора довгі та пишні сукні з рюшами та об'ємним декором, проте сьогодні більшою популярністю користуються коктейльні сукні у довжині міді та максі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У тренді 2024 – сукні з розрізами, які допоможуть похвалитися фігурою та підкреслити довгі ноги. Можна приглянути варіант атласної або шовкової сукні з великим розрізом у довжині максі та з бретельками. Для випускного підійдуть як класичні вечірні відтінки – чорний та коричневий, так і яскраві літні – блакитний та зелений. А доповнити образ можна невеликою сумкою та відкритими босоніжками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – сукні з вирізами на талії. Для створення романтичного образу підберіть сукню міді з квітковим принтом, V-подібним вирізом на шиї та рукавами-крильцями, а також ефектними вирізами на талії. Доповніть образ непомітними прикрасами та босоніжками на високих підборах.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com


Читайте також: Вечірня сукня із розрізом – класичний варіант на випускний: фото модних фасонів.

Універсальний варіант на випускний вечір 2024 – чорна сукня. Щоб створити небанальний образ, придивіться чорне плаття в довжині міді на широких бретельках. Це може бути як приталений варіант, так і вільного крою з розрізом спереду. Доповніть образ непомітними прикрасами та туфлями-човниками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А якщо ви любите виділятися з натовпу, пригляньте асиметричну сукню на одне плече насиченого синього чи бірюзового відтінку. Таке вбрання підкреслить шию та зону декольте. Доповнити його можна взуттям контрастного кольору та невеликою сумкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Безпрограшний варіант на випускний 2024 – атласні сукні. Це може бути вбрання на бретельках в білизняному стилі - приталена сукня-комбінація, сукня із закритою зоною декольте або з корсетом і більш пишною спідницею.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону.
  2. Яке взуття у моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону.
  3. Головні тренди літа 2024 року, про які має знати кожна модниця: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно прищипувати огірки, щоб урожай збирати відрами

Блогерка розкрила секрет вирощування огірків - щоб отримати великий урожай, треба правильно прищепнути рослину

Можна втратити весь кущ: як врятувати троянди від сірої гнилі

Сіра гниль може уразити троянди після періоду затяжних дощів і перепадів температури. Які препарати допоможуть і що робити