Лайм

Не треба зайвих деталей: як виглядають прості і модні сукні, які підійдуть для випускного-2023

Візьміть собі на замітку

Перед випускним вечором у дівчат традиційно багато приємних турбот: вибрати найкрасивіше вбрання на свято, наприклад, жіночне плаття-комбінацію або модний костюм з широкими брюками, а також продумати, як доповнити його трендовим макіяжем і стильною зачіскою. theLime вирішив зробити для вас добірку з мінімалістичними сукнями, які вважаються універсальними варіантами як для святкових заходів, так і для повсякденного життя.

Якщо ви можете похвалитися точеною фігурою, пригляньте для випускного довгу чорну сукню на бретельках, родзинкою якої стане відкрита спина. Доповнити образ можна сандалями на плоскій підошві та ремінцях або босоніжками на високих підборах, а також невеликою сумкою контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – трикотажна сукня бежевого відтінку. Вибирайте модель у довжині міді чи максі. Доповнити її можна чорними шкіряними балетками, непомітними прикрасами та сумкою.

Фото: pinterest.com

Щоб створити небанальний образ, пригляньте чорну сукню вільного крою в довжині міді на широких бретельках та з розрізом спереду. Можна доповнити образ грубими черевиками-"мартінсами" і масивною біжутерією так ви точно виділятиметеся з натовпу.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант сукня з широкими чи об'ємними рукавами. Вона може бути як прямого крою, так і приталена. Доповніть образ плетеною сумкою та босоніжками на низькому ходу.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Сукні з вирізами на талії стали трендом 2023 року: модні ідеї для випускного.

У тренді також сукні на одне плече – пригляньте такий варіант на випускний. Взуття та аксесуари можна підібрати як у тон, так і контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Ще один простий, але в той же час стильний варіант біла сукня на бретельках з корсетною основою, широкою спідницею і розрізом спереду, який вигідно підкреслить стрункі ноги. Доповніть вбрання відкритими босоніжками та невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Також можна приглянути сукню в довжині міді з V-подібним вирізом спереду та ззаду. Завершать образ шкіряні шльопанці та містка сумка-гаманець.

Фото: pinterest.com

Також для випускного вечора можна придивитись мінімалістичну міні-сукню. Вона може бути як із невеликим рукавом, так і на бретельках або на одне плече. Доповніть образ взуттям на високих підборах, яке потім можна змінити більш зручним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Чорний френч – великий тренд 2023: фото стильних варіантів класичного манікюру.
  2. Жіночі спортивні сандалі - зручний тренд 2023: з чим їх носити влітку.
  3. Топ-5 простих та стильних зачісок на випускний для довгого волосся: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору