Лайм

Віддадуть останню сорочку: астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку

Вони готові демонструвати свою доброту кожному

До астрології ми звертаємося тоді, коли хочемо знайти відповідь на те чи інше питання, наприклад, дізнатися більше про характер людини через її астрологічний знак. Так, раніше фахівці назвали найбільш запальних людей за гороскопом, а цього разу розповіли про тих, хто готовий віддати останню сорочку, щоб допомогти іншому. Детальніше про них йдеться на сайті BestLife.

Читайте також: Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними.

Фото: unsplash.com

Діва

Вони без вагань розвантажать свій графік, аби комусь запропонувати свою компанію та дружню підтримку, пояснюють фахівці. Представники цього знаку є надійними друзями, на яких можна покластися у будь-якій ситуації та виникненні непередбачуваних питань. Проте все ж не варто зловживати їхньою щедрістю і заходити за рамки дозволеного, оскільки Діви – ті, хто до останнього віддасть усе, навіть якщо сам залишиться без нічого.

Риби

"Це чутливий знак, який є особливо чуйним, коли йдеться про допомогу іншим. Вони демонструють свою доброту на конкретних прикладах і готові пожертвувати тим, що мають, заради інших. Проблема в тому, що цьому знаку, як і попередньому, важко відстоювати власні кордонні, і доходить це навіть до того, що вони готові влізти у борги, аби допомогти", - говорить астролог Вірджинія Кастільоне.

Читайте на тему: Успіх для обраних: три знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками цього тижня.

Рак

"Це найбільш турботливий знак, який хоче, щоб усі почувалися комфортно та були у безпеці, - розповідає Еліс Сміт. - Вони помітять, що вам щось потрібно, і зроблять усе, аби допомогти вирішити вашу ситуацію. Це може бути як просто підставити плече та дати змогу людині виговоритись і виплакатись, так і якась більш конкретна допомога, фізична чи матеріальна".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як сплести вінок на Івана Купала, щоб залучити кохання і удачу: обирайте правильні квіти

24 червня відзначають свято Івана Купала - розповідаємо, як сплести купальський вінок і які квіти в ньому мають бути

Кохання розіб’є серце: ці три знаки Зодіаку чекає болісне розчарування

Астрологи склали любовний гороскоп на кінець червня для Лева, Терезів і Водоліїв - зірки віщують їм розчарування і розрив стосунків

Що приготувати з порічок, але не варення: рецепти смачних соусів до м’яса

Порічки - чудова літня ягода, з якої можна приготувати не тільки варення і желе, а смачні соуси до м'яса. пропонуємо перевірені рецепти